Όταν κάνει περιοδείες στην επαρχία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βλέπει μόνο εκδηλώσεις λατρείας. Μακριά από τα μάτια του ακόμα και οι πιο ανώδυνες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Αυτό φαίνεται να πιστεύουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, οι όποιοι, συν τοις άλλοις στερούνται και της αίσθησης του χιούμορ. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η σπουδή τους να απομακρύνουν με το στανιό δύο πανό που υψώθηκαν σε ιδιωτικό χώρο στους Γαργαλιάνους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Το πρώτο απευθυνόταν στους ψηφοφόρους και έγραφε «τι ψηφίζετε ρε μαλάκες;». Άνδρας της φρουράς του πρωθυπουργού πλησίασε το συρματόπλεγμα και ζήτησε να κατέβει το πανό με το εμπνευσμένο επιχείρημα ότι η λέξη «μαλάκες» απαγορεύεται. Όταν είδε ότι δεν έπεισε κανέναν το τράβηξε και το έσκισε με τη βοήθεια άλλων δύο ανδρών που φορούσαν πολιτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επεισόδιο είχε συνέχεια. Οι άνθρωποι που είχαν φτιάξει το πανό δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και ρώτησαν «έχουμε κι άλλο ένα που γράφει ‘τι γκόμενος είσαι εσύ;’ Να το σηκώσουμε ή απαγορεύεται;».

Το σήκωσαν πριν πάρουν απάντηση και γρήγορα κατάλαβαν ότι το τρολάρισμα ήταν η μόνη σωστή αντίδραση για τους ευέξαπτους άνδρες της φρουράς του πρωθυπουργού. «Να μην εκφράσουμε την αγάπη μας;» τους είπαν. Μάταια όμως. Ένας από αυτούς μπήκε στον ιδιωτικό χώρο και κατέβασε το πανό υπό το άγρυπνο βλέμμα ένστολου, ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή απαθής. 

Είναι κρίμα που αυτή η υπερπροσπάθεια πήγε χαμένη. Δεν ζούμε ποια στη δεκαετία του 1950 που τα πάντα μπορούσαν να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Σήμερα αρκεί ένα smart phone για να γίνει η ζημιά και ό,τι συνέβη στους Γαργαλιάνους να μη μείνει στους Γαργαλιάνους αλλά να το μάθει όλη η Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο και φωτό 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης