Δ.Κ

Κόντρα από τα παλιά ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Στην αντιπαράθεση φαίνεται να παρεμβαίνει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σφυρίζοντας κάποια γαλλικά στον κύριο Γεωργιάδη (σ.σ κ..λόπαιδο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι με δική του απόφαση υπερτιμολόγησε φάρμακο με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το δημόσιο με ένα εκατομμύρια ευρώ κι ότι είναι τυχερός που μεσολάβησαν δύο εκλογικές αναμετρήσεις και η απιστία έχει παραγραφεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι λέγοντας πως δύο χρόνια τον έψαξαν οι  εισαγγελείς και δεν βρήκαν απολύτως τίποτα και πώς να κοιτάξει μην καταλήξει εκείνος εκεί γιατί όπως διευκρίνισε ένα πρωί είχε πει στον Γιώργο Παπαδάκη πως ξέρει τους ψευδομάρτυρες. «Αν ήξερες τους  ψευδομάρτυρες , όπως είπατε στην  εκπομπή Παπαδάκη,  τότε αλλάζουν πράγματα  αλλά  εσύ τρέμεις σύγκορμος μόλις με βλέπεις» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον λόγο ζήτησε επί προσωπικού ο Παύλος Πολάκης από τον Χαράλαμπο Αθανασίου για τις αιχμές του Άδωνι Γεωργιάδη θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές και την κόντρα μεταξύ τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λέει ότι τον βλέπω και τρέμω. Έλεος !» Και επειδή έκανες από μακριά χειρονομία του στιλ τώρα ήρθε η σειρά μου ,εμείς τρώμε τέτοιους ακροδεξιούς πέντε για πρωινό» συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης και με το Δημήτρη Τζανακόπουλο δίπλα να ψελλίζει κάποια φωνήεντα στον Άδωνι Γεωργιάδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης