Στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας μετάλαβε η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο πατέρας Τιμόθεος.

Μάλιστα, η Δήμητρα Λιάνη είχε κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της κόβοντας κοντά τα μαλλιά της, και πραγματικά είχε γίνει αγνώριστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φορώντας έναν μεγάλο σταυρό η κ. Δήμητρα Λιάνη πήγε «απροειδοποίητα» να λάβει τη Θεία κοινωνία και – όπως ενημερώνει ο ιερέας – απάντησε στα όσα λέγονται τελευταία: «Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις».

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, “Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς ήταν η απάντησή της.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πάτερ Τιμόθεος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης