Και η Πέρα Ραχούλα να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014, 13:05
Δ. Κ.
Και η Πέρα Ραχούλα να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ;
Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες, και ο Ηλίας Βλαχογιάννης με το… Ροπωτό Τρικάλων. Ο Βουλευτής, όπως κι όλοι οι κυβερνητικοί συνάδελφοί του, ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ αλλά τώρα ζητάνε να εξαιρεθεί η περιοχή τους. Και με τον αγροφύλακα και με το χωροφύλακα.

Με μία εκπρόθεσμη τροπολογία ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρει ότι «η τοπική κοινότητα Ροπωτού, του Δήμου Πύλης είναι επί της ουσίας ένα χωριό ακατοίκητο εξαιτίας των κατολισθήσεων και γι’ αυτό θα ήταν κατάφωρη αδικία να πληρώσουν οι κάτοικοι φόρο για ακίνητη περιουσία που δεν έχουν».Συμφωνούμε και επ’ αυξάνουμε. Όμως κύριε Βλαχογιάννη δεν είναι μόνο ο Ροπωτός αλλά ολόκληρη η Ελλάδα που είδε όλες τις πέτρες της χώρας να πέφτουν πάνω της. Κι αν θέλατε πραγματικά να σωθεί ο Ροπωτός κι ο κάθε Ροπωτός πρώτον δεν θα ψηφίζατε τον ΕΝΦΙΑ και δεύτερον ακόμα και τώρα θα παίρνατε τη διάταξη και θα την τρίβατε στα μούτρα του κάθε Καραβίτη αλλά του κάθε Χαρδούβελη.

Τα κροκοδείλια δάκρυα αφήστε τα για τον Σίφη τον «Πονηράκη» του Ρεθύμνου κι όχι για τον Βλαχογιαννάκη τον «Τρικαλινάκη».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014, 13:38