ΠΚ

Τελικά η Ελλάδα σαφώς δεν πεθαίνει ποτέ. Η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως ο mr. BitCoin, γνωστότερος ως «Ρώσος» και ακόμη γνωστότερος ως «ο κύριος πλυντήριο» μπορεί να εκδοθεί ταυτόχρονα (;) στις ΗΠΑ και στην Ρωσία. Τώρα πως γίνεται αυτό κανείς δεν το αντιλαμβάνεται εκτός προφανώς από τον δικαστή που έλαβε την απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστό πως οι ΗΠΑ ζήτησαν την έκδοσή του για παράνομη διακίνηση- ξέπλυμα ποσού τεσσάρων δις δολαρίων μέσω κυκλωμάτων. Η Ρωσία απαιτεί την έκδοση για παράνομη διακίνηση και ξέπλυμα με εμπορία προϊόντων ύψους 10.000 δολαρίων.

Είναι προφανές, αλλά ο Δικαστής έκρινε διαφορετικά, πώς οι μεν Αμερικανοί τον ζητούν για να ανοίξει το στόμα του ενώ οι Ρώσοι για το κλείσει. Ή να του το κλείσουν. Βεβαίως, φαντάζομαι, δεν διέλαθε της προσοχής της ελληνικής Δικαιοσύνης πως ο «Ρώσος» της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πώς εμπλέκεται σε ένα γιγαντιαίων διαστάσεων κύκλωμα ξεπλύματος του οποίου το δίκτυο καλύπτει την Αμερική, την Ρωσία, την Μαλαισία (ναι) και την Κύπρο όπου κατά πληροφορίες την δουλειά την κάνει γνωστή τράπεζα (κουβέντα παραπάνω προς το παρόν). Στην Κύπρο ως γνωστόν κυκλοφορούν πολλοί Ρώσοι (πλούσιοι Ρώσοι όχι δευτεράτζες).

Τώρα πως πέρασε από το μυαλό του λειτουργού της Θέμιδος ότι ένας Ρώσος μπορεί να εκδοθεί παράλληλα στην Αμερική και την Ρωσία (εκτός αν διαμελιστεί) παραμένει δυσεξήγητο. Μπορεί να υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση ωστόσο. Σου λέει ο λειτουργός, γιατί να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα και να τρέχω; Ας αποφασίσει ο Κοντονής ως υπουργός Δικαιοσύνης. Άντε τώρα να εξηγήσεις στους Αμερικανούς πως θα τον πάρουν οι Ρώσοι και στους Ρώσους ότι πρέπει να τον πάρουν οι Αμερικανοί. Βλέπω τον Ρώσο για πολύ καιρό ακόμη στα Διαβατά. Α ρε Λυκουρέζο, κέντησες πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης