Ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη: Μιχάλης Πιτσίνος

Τα Χάμπτονς και η κοινωνία τους αποτελούν συχνά σημείο αναφοράς στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση ως ο πιο δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός της υψηλής κοινωνίας της Αμερικής ήδη από τον 19ο αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, ιατροί, συγγραφείς και οι καλεσμένοι τους, άπαντες από επιφανείς οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της αμερικανικής ζωής, συρρέουν στα Χάμπτονς για ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ πάρτι, για περισυλλογή και εργασία στην ησυχία της εξοχής ή για ψάρεμα και σέρφινγκ.

Απέχει μόλις 150 χιλιόμετρα από την απόλυτη μεγαλούπολη την πόλη της Νέας Υόρκης (σ.σ.: Μανχάτταν) και είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη καθώς βρίσκεται κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού.
 
Κάπου εκεί στην περιοχή του Σαουθάμπτον χτυπάει δυνατά και η καρδιά της Ελληνοαμερικανικής ελίτ με τον πνευματικό της αρχηγό Πατέρα Άλεξ Καρλούτσο ο οποίος κάνει τα ακατόρθωτα για τον Ελληνισμό ευρύτερα και με γνώμονα πάντα την μητέρα πατρίδα (σ.σ.: Ελλάδα).

Έχει καταφέρει να ενώσει τον πολιτικό και επιχειρηματικό Ελληνο-Αμερικανικό κόσμο με σκοπό την φιλανθρωπία και περαιτέρω την προβολή της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε χρόνο στην εκκλησία κόσμημα για την περιοχή πραγματοποιείται η εκδήλωση Blue Dream Gala με πόλο έλξης την ελίτ του Αμερικανικού πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

Τα ποσά που συγκεντρώνονται είναι για παρά πολλούς κοινωφελούς σκοπούς.

 

Από αριστερά διακρίνεται ο Dean Metropoulos, στη μέση ο Michael Pitsinos και δεξιά ο John Calamos

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης