Ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη: Μιχάλης Πιτσίνος

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και από τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου Τραμπ, Reince Priebus, (Ρινς Πρίμπους) μίλησε για την αγάπη του για τον πρόεδρο Τραμπ και δεσμεύθηκε να συνεχίσει να τον βοηθά παρά το γεγονός ότι τέθηκε εκτός κυβέρνησης τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Priebus, ήταν ο κύριος ομιλητής στην ετήσια λαμπρή τελετή Archon (Άρχοντες) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 22 Οκτωβρίου στο Χιλτον.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά από την ομιλία του, είπε: «Λατρεύω τον Πρόεδρο και ανυπομονώ να τον βοηθήσω όπως μπορώ ακόμα και εκτός κυβέρνησης».

Ο διορισμός του Priebus ως Αρχηγού (Προσωπάρχη) του Λευκού Οίκου (σ.σ.: ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε την συχνότερη επαφή καθημερινά περισσότερο και από τον Αντιπρόεδρο) έκανε τους Έλληνες και τους Ελληνοαμερικανούς υπερήφανους, καθώς ο 45χρονος από τη Λέσβο (καταγωγή της μητέρας του) και ο ίδιος δηλώνει και αισθάνεται πολύ Έλληνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Βραβείο Αθηναγόρα Archon-Άρχοντες για το 2017 ήταν για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και παρουσιάστηκε από τον Priebus στους υποψηφίους του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Εμίλια Καμπησίου και Στράτου Βαλιάμου, που εκπροσώπησαν τους ψαράδες της Λέσβου και των κατοίκων των ελληνικών νησιών.

O Priebus τους χαρακτήρισε ήρωες και είπε ότι «αποτελούν έμπνευση για όλους μας παγκοσμίως».

Μιχάλης Πιτσίνος( Μichael Pitsinos), Ρινς Πρίμπους ( Reince Priebus)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης