Ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη: Μιχάλης Πιτσίνος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη (Nicole Malliotakis) με τον Μπιλ Ντε Μπλάσιο (Bill de Blasio) για να τον συγχαρεί καθώς θα παραμείνει στο τιμόνι της δημαρχίας για δεύτερη τετραετία.

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη έπειτα από την απώλεια της εκλογής της (σ.σ.: Οι εκλογές διεξήχθησαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου) δήλωσε πως θα συνεχίσει να έχει τακτική επαφή για καίρια θέματα με τον δήμαρχο Μπιλ Ντε Μπλάσιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελα να αναγνωρίσει ότι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει στο Μανχάταν ίσως να μην λειτουργήσει στο Staten Island (Στάτεν Άιλαντ) η σε αλλά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης όπως το Κουίνς και ότι η κοινότητα αξίζει περισσότερες ευκαιρίες» είπε η κ. Μαλλιωτάκη και πρόσθεσε «Ήταν ευγενικός».

Η 37χρονη χαρισματική υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος με τις πολλές περγαμηνές το σίγουρο είναι ότι κέρδισε τις εντυπώσεις και ότι η θέση της ενισχύθηκε σημαντικά αν μη τι άλλο για την επόμενη διεκδίκηση της δημαρχίας, της πιο σημαντικής πόλης στον κόσμο.

Νικόλ Μαλλιωτάκη - Μιχάλης Πιτσίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης