Καθαρά Δευτέρα για τους Αιγυπτιώτες, στο «πιο όμορφο ελληνικό μπαλκόνι στο Νείλο ποταμό», τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου.

Αγάπη, ομόνοια για την Καθαρά Δευτέρα και την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή προς όλους τους Αιγυπτιώτες όλου του κόσμου, έτσι ώστε όλοι μας να ζήσουμε την Ανάσταση και η Ελλάδα την οικονομική της ανάσταση, ευχήθηκαν σήμερα από τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, Έλληνες, Κύπριοι και διπλωμάτες που ζούνε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ιστορικό αυτό παροικιακό αθλητικό σωματείο του Καΐρου, που αποτελεί «το ομορφότερο ελληνικό μπαλκόνι στο Νείλο ποταμό», ο Όμιλος και το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στα άτομα της ελληνικής παροικίας που το επέλεξαν για τη σημερινή συννεφιασμένη μέρα στο Κάιρο, και συνεργάστηκαν για να φέρουν στα πιάτα των παρευρισκομένων το ελληνικό άρωμα και τη γεύση στους σαρακοστιανούς μεζέδες, κερδίζοντας τα συγχαρητήρια όλων.

Οι Αιγυπτιώτες του Καΐρου εόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα και στο κοσμοπολίτικο προάστιο της Ηλιούπολης, στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως.

Στην Αλεξάνδρεια, επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρείας, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποίησε και ο Ελληνικός Μικρασιατικός Σύλλογος Αλεξανδρείας.

Πηγή βίντεο/φωτό: http://pyramisnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης