Οι τροφικές αλλεργίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στα παιδιά, γι αυτό και οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν εισάγουν νέες τροφές στη διατροφή των παιδιών τους. Αυγά, γάλα, ξηροί καρποί, ψάρια, σιτάρι, είναι μερικά μόνο από τα πιο αλλεργιογόνα τρόφιμα.

Υπάρχουν περισσότερα από 160 αλλεργιογόνα τρόφιμα με ορισμένα να είναι πιο αλλεργιογόνα από άλλα. Ακόμα και αυτά όμως, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, μπορούν να δοθούν στα παιδιά από όταν είναι έτοιμα να φάνε στερεά τροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης