Όσα παιδιά τρώνε κολατσιό στο σπίτι τους ή στο σχολείο, έχουν λιγότερες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαρα ή παχύσαρκα, σε σχέση με τους συμμαθητές τους που δεν έχουν αυτή τη συνήθεια, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Τζινέτ Ικόβικς της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Γιέηλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα παιδικής παχυσαρκίας «Pediatric Obesity», μελέτησαν περίπου 600 μαθητές γυμνασίου από 12 σχολεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης