Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, καλεί μικρούς και μεγάλους στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, στις 8 Δεκεμβρίου για να συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο «Χριστουγεννιάτικα μπισκοτο-σπιτάκια!».

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι έχουμε ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε για τα γιορτινά τραπέζια που θα οργανώσουμε! Πώς θα μπορέσουμε όμως να ξεχωρίσουμε και να εκπλήξουμε ευχάριστα τους καλεσμένους μας; Η ΙΚΕΑ δίνει τη λύση, αφού την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 19.30, οργανώνει στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο για τα μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family, το σεμινάριο «Χριστουγεννιάτικα μπισκοτο-σπιτάκια!» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ετοιμάσουν μαζί τα πιο ωραία και γευστικά μπισκοτένια σπίτια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σεμινάριο, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν τα πιο όμορφα σπιτάκια! Μεταξύ άλλων θα μπορέσουν να μάθουν πώς να ενώνουν μπισκοτένια σπίτια με σοκολατένιο γλάσο και πώς να τα διακοσμούν με πολύχρωμα γλυκίσματα!

Τα μέλη του προγράμματος IKEA Family, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο www.IKEA.gr/family, το κατάστημα, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν.

Όσοι δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης