Στα χρόνια του πατριάρχη του Παναθηναϊκού Απόστολου Νικολαΐδη οι δημοσιογράφοι της ομάδας ήταν… «Κρεμλίνο».

Μία ήταν η «γραμμή», όλοι πειθαρχούσαν στο Κρεμλίνο, έτσι αποκαλούνταν οι μυημένοι διαπιστευμένοι από κάθε εφημερίδα. Που λειτουργούσαν περισσότερο ως συνωμότες κι όχι ρεπόρτερ. Αυτά γράφουμε, αυτά τα καταπίνουμε. Να μη μάθει τίποτα ο εχθρός, δηλαδή ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρεμλίνο στα ρωσικά σημαίνει φρούριο. Και το Κρεμλίνο στο ιστορικό κέντρο της Μόσχας είναι πράγματι ένα μεσαιωνικό κάστρο, που ήταν η έδρα της κρατικής εξουσίας, τόσο επί τσάρων όσο και επί κομμουνισμού. Και σήμερα στο Κρεμλίνο είναι η προεδρική κατοικία, του νεοτσάρου, του Πούτιν.

Δεν άρεσε σε κάποιους δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού η επιλογή νέου προέδρου της ΠΑΕ από τον Αλαφούζο του Μάνου Μαυροκουκουλάκη. Επί Απόστολου Νικολαΐδη όποιος «σχολιαστής» ήταν εκτός «γραμμής Κρεμλίνου» δεν του επιτρεπόταν η είσοδος στο γήπεδο, ας ήταν βάζελος από κούνια.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ποια παναθηναϊκάρα κρύβεται πίσω από τα γραπτά εκείνων που τους ξίνισε η «περίεργη» επιλογή Μαυροκουκουλάκη και τον χαρακτήρισαν κιόλας «παλαιοκομματικό». Το δεξί χέρι των Βαρδινογιάννηδων και μετά, επί πολυμετοχικότητας, εκπρόσωπου του μακαρίτη Βγενόπουλου στη διοίκηση της ΠΑΕ.
………………………………………..
Ο Μπαλτάκος περίμενε να γίνει αυτός πρόεδρος, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης