Από τότε που φύγανε οι Βαρδινογιάννηδες ο Παναθηναϊκός πήρε την κάτω βόλτα. Σωστό; Πάνσωστο. Χωρίς την οικογένεια η ομάδα μπήκε σε τόσο χοντρό λούκι, που θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει. Σωστό; Πάνσωστο. Κοντά μια δεκαετία βολοδέρνει η ΠΑΕ, και το πιο άσχημο είναι πως δεν υπάρχει φως ακόμα, ότι θα ξαναγίνει Παναθηναϊκός.

– Αν δεν μπορείς, γίνε κομμωτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα σλογκανάκια της εξέδρας σε βάρος του Τζίγγερ (φώτο). Κομμωτής δεν έγινε ο διάδοχος του θρόνου, εκείνος που έχει ανάγκη για σενιάρισμα, σε κομμωτή, σε πλαστικό, σε ράφτη, σε γυμναστή, είναι ο Παναθηναϊκός.

Δεν κερδίζει στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός; Επί τόπου ξεφυτρώνουν υποψήφιοι… επενδυτές. Από Κίνα, από Αραβία, από την Αυστραλία, από Ευρώπη κι εσχάτως Αμερική.Καθόλου περίεργο. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παραμένει πάντα στην εποχή της πρώτης πτώχευσης της ΑΕΚ, τότε που προσπάθησαν να μπουν, και μπήκαν στην ΠΑΕ από την πίσω πόρτα κάτι άφραγκοι. Να, η ευκαιρία!

Μεγάλο μαγαζί είναι η ΑΕΚ, τώρα στα ζόρικα της θα τη χωθούμε. Έτσι πήγε να γίνει και με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, όταν μαζί του δεν έβγαινε άκρη. Ούτε ο ίδιος ο καναλάρχης ήξερε αν είναι ή όχι στην ομάδα, και με ποιο τρόπο. Γρήγορα, όμως, φάνηκε η αλήθεια των έξυπνων παιδιών που πιάνανε πουλιά στον αέρα και  ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περίσταση. Να πάρουν φτηνιάρικα το μαγαζί. Τους χώσανε φυλακή και τους καταζητούσε το FBI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποτέ δεν είπα ότι οι Βαρδινογιαννήδες ήταν αντάξιοι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Πάντα υποστήριζα ότι ότι ενεργούσαν παλαιοκομματικά. Σα να είναι αφεντικά ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Νοοτροπία παραδοσιακή που δεν ταιριάζει σε ΠΑΕ με στόχο να επιχειρήσει τομή στην Ελλάδα και να αποτελέσει πιλότο στις άλλες ΠΑΕ.

Από την άλλη, ήταν αδικαιολόγητες οι ύβρεις των οργανωμένων κατά του Βαρδινογιάννη, αφού δεν υπήρχε η αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Το ίδιο και με την παρουσία του Αλαφούζου. Αυτός είναι. Ακατάλληλος. Ποιος, όμως, ο αντικαταστάτης; Μήπως κάποιος απατεώνας, ευκαιριατζής, με συνέπεια η ομάδα να χωθεί ακόμα πιο βαθειά στο τέλμα.

Αυτός που θαρρούν χρηματιστή σημαντικό στη Νέα Υόρκη είναι… υπάλληλος χρηματιστηριακής εταιρείας. Και τζάμπα ποντάρουν σ΄ αυτόν και σε άλλους… επιφανείς επενδυτές οι τέως συνεργάτες του… Αλαφούζου, πιο σωστά υπάλληλοι της ΠΑΕ, που εύχονται μια νέα… αλλαγή.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  

Ο Ολυμπιακός κατ’ ευθείαν στο μαύρο με την ήττα του, διάβασε apodytiriakias.gr

https://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2020/10/28/olumpiakos-kat%CE%84-eutheian-sto-mauro-me-tin-itta.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης