Η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος της. Σ’ άλλη διάσταση, για τους πασίγνωστους λόγους, ο Παναθηναϊκός. Δικός του στόχος να κτίσει ομάδα. Και τι προέκυψε χθες στο Παναθηναϊκός- ΑΕΚ 0-0;
Τελειώνει το ματς και ο προπονητής της πρωταθλήτριας, ολοφάνερα εκτός εαυτού, παραδέχθηκε ότι στάθηκε τυχερή η ομάδα του. Ευτυχώς που δεν έχασε. Ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας, δήλωσε ο Ουζουνίδης. Από την άλλη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ήρεμος, σίγουρος, αισιόδοξος είπε πως από την επομένη ξεκινάνε την οργάνωση εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Στο Περιστέρι σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ, αλλά το 1-1 με τον Ατρόμητο δεν το… άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Να κερδίσουν τον πράγματι κατώτερο Παναθηναϊκό και να πλησιάσουν στη βαθμολόγια τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Κατώτερος ο Παναθηναϊκός; Βεβαίως! Η ΑΕΚ είναι ανώτερη, τόσο σε εμπειρία όσο και σε ποιότητα ποδοσφαιριστών. Αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν φάνηκε. Εντελώς! Απεναντίας, το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, και υπερίσχυσε σε κάθε τομέα ο Παναθηναϊκός.
Καμιά σχέση ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ με την ομάδα που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, μόλις μια εβδομάδα πριν. Τόσο κακή, τόσο απογοητευτική ήταν η ΑΕΚ.

Το χειροκρότημα ανήκει στον Παναθηναϊκό. Με αντίπαλο την πρωταθλήτρια, η νεανική και νέα ομάδα του Δώνη παρουσιάστηκε ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ χθες μπροστά σε 30.000 κόσμο. Διεκδίκησε τη νίκη κι αν την έπαιρνε κανένας δεν θα διαφωνούσε πως δεν την άξιζε.

…………………………………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγκλημα του Σουηδού Χουλτ που προκάλεσε την οργή της εξέδρας, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης