Το «παοκάκι» πάει τη δουλειά να γίνει ο Νο1 παίκτης της πιάτσας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 11:28
Το «παοκάκι» πάει τη δουλειά να γίνει ο Νο1 παίκτης της πιάτσας

«Τι να μας πει το παοκάκι με τα τρία πρωταθλήματα σε 90 χρόνια...». Αυτό είπε ανάμεσα σε πολλά άλλα ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την αποτυχία του Ολυμπιακού να κερδίσει το... «παοκάκι» στο Καραϊσκάκη. Ποια αξία να έχει μια τέτοια κουβέντα, όταν λέγεται αμέσως μετά την επιτυχία του αντιπάλου; Και δίκαιο να έχει ο παλιός τερματοφύλακας, το χάνει. Πιο σωστά ο ίδιος δίνει δικαιώματα να μην παίρνουν στα σοβαρά τη δική του αλήθεια. Τη δική του αξιολόγηση του ΠΑΟΚ και τη σύγκρισή του με τον Ολυμπιακό.

Εγώ έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα, που έχω χάσει τον λογαριασμό, ενώ ο ΠΑΟΚ μονάχα τρία... , από πού κι ως πού είμαστε ίδιοι; Αυτή είναι η αλήθεια του Θεοδωρίδη, ο οποίος για να είναι σωστός, για να υπερασπίσει τη δική του αλήθεια, όφειλε να αναγνωρίσει και την... άλλη αλήθεια. Ότι ο ΠΑΟΚ, ότι το παοκάκι εξελίσσεται σε Νο1 παίκτη του ντόπιου ποδοσφαίρου. Ότι το παοκάκι έβαλε τέλος στην πολύχρονη επί της ουσίας περιθωριακή του παρουσία. Είναι ήδη τρία χρόνια σερί κυπελλούχος και μέχρι σήμερα υπερασπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2019.

Από τότε που εμφανίστηκε ο αποδυτηριάκιας έλεγε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Όχι μια ομάδα, με τόσο κόσμο, κάθε 10 ή 20 και 30 χρόνια να παίρνει πρωτάθλημα και κύπελλο. Ένας τέτοιος ΠΑΟΚ είναι χιλιομετρικά σε απόσταση από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κι όταν ο ΠΑΟΚ τελικά πήρε το πρωτάθλημα ο αποδυτηριάκιας έγραψε κι ξανάγραψε ότι το ένα πρωτάθλημα ίσον κανένα. Για να γίνει παίκτης αληθινός ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να διπλώσει τα πρωταθλήματα, να πάρει τουλάχιστον τρία στα τρία, έστω τρία στα πέντε. 

Έτσι θα φτιάξει τη δική του εποχή ο ΠΑΟΚ. Έτσι θα αποδείξει ότι δεν είναι ένα πυροτέχνημα, κάποιο βεγγαλικό που μετά τη σύντομη τροχιά του σβήνει.

Χθες ο ΠΑΟΚ για δεύτερη σεζόν δεν έχασε στο Καραϊσκάκη. Την περασμένη σεζόν είχε κερδίσει 1-0 κι αυτήν τη φορά το 1-1 που απέσπασε έχει τη σημασία... διπλής νίκης. Το παοκάκι, επιτέλους, αρχίζει να γράφει τη δική του Ιστορία.    

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμα στο apodytiriakias.gr: Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ μια ακόμα αθλιότητα στην ατζέντα της Ιστορίας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 12:13