Από σήμερα μαζεύονται στον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σαιζόν. Μια κατάσταση αρκετά φλου και σίγουρα ασυνήθιστη για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον αντιλαμβάνεται πως για να διατηρηθεί πρωταθλητής χρειάζεται να είναι προσεκτικός και σε λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα ούτε καν λάμβανε υπ’ όψιν. Με μια άλλη κουβέντα η καινούργια αγωνιστική περίοδος είναι μια… άγνωστη πορεία για τον ΠΑΟΚ.

Πρώτη, λοιπόν, συγκέντρωση σήμερα για τον πρωταθλητή και κυπελλούχο που ξεκινάει για πρώτη φορά από υψηλά και με στόχο δικαιολογημένα να πάει ακόμα καλύτερα. Πέρα από τα κεκτημένα να κάτι κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Γιατί, όχι; Η ομάδα παραμένει κατά βάσιν η ίδια, ο προπονητής ο ίδιος και η ιδιοκτησία με το πιστόλι και το χέρι στην τσέπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοι ποδοσφαιριστές, τελικά, θα μείνουν στον ΠΑΟΚ; Άγνωστο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα για κάποιους παίζουν κάθε μέρα. Ποιοι θα φύγουν, ποιοι από τους δανεικούς θα επιστρέψουν, ποιοι θα πάρουν απολυτήριο, θα αφεθούν ελεύθεροι. Ένας μικρός χαμός. Ευχάριστος αλλά και με τις δυσκολίες του χαμός.

Ακόμα και παίκτες που θα αρχίσουν την προετοιμασία στην Ολλανδία, παίζεται αν, τελικά, θα παραμείνουν στο ρόστερ. Προς το παρόν υπολογίζονται παίκτες που πιθανότατα μετά από κάποιες μέρες να αποφασιστεί να φορέσουν άλλη φανέλα, όχι του ΠΑΟΚ. Βλέποντας και κάνοντας. Συμβαίνει. Με τη σημείωση ότι μια βεβιασμένη, μια λαθεμένη απόφαση να προκαλέσει κόστος και λειτουργήσει ψιλοεφιαλτικά. Στον ΠΑΟΚ που δεν έχει συνηθίσει την αφετηρία με τόσο πίεση, προκειμένου να αποφύγει ζημιογόνες επιλογές και να κρατηθεί ακλόνητα στο ύψος του πρωταθλητή.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο επικίνδυνες… μεταγραφές παικτών σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης