Κατ’ αρχήν. Μόνο ο αποδυτηριάκιας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάποιο deal Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου. Και άσε το σύμπαν να έχει παραμυθιαστεί, να περιμένει το απίθανο. Ακόμα ο αποδυτηριάκιας είπε πως αν προκύψει συμφωνία, αυτή θα αφορά σε αγορά της ΚΑΕ μπάσκετ από Αλαφούζο. Όχι και ποτέ της ΠΑΕ από τον μικρό. Τόσο κουφό είναι να δώσει την ομάδα ο άλλος με τους όρους Γιαννακόπουλου.

Παρακάτω. Υπάρχει ένα αναπάντητο και πολύ καυτό ερώτημα. Γιατί ο Αλαφούζος μπήκε στον Παναθηναϊκό με 65 τόσα εκατομμύρια μέσα. Για το τρελάδικο δεν είναι ο άνθρωπος. Ούτε τυχοδιώκτης είναι. Πολύ περισσότερο δεν είναι «μαριονέτα», όπως τον χαρακτηρίζει ο υιός Γιαννακόπουλος, ο οποίος αύριο δεν το ‘χει σε τίποτα να πει τον Αλαφούζο ότι είναι μαριονέτα και του Μαρινάκη. Επειδή εδώ και έναν χρόνο είναι πολύ καλές οι σχέσεις Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα με «ιστορικό» ενδιαφέρον. Γιατί ο Αλαφούζος, ο παντελώς άσχετος και παντελώς ξένος με το ποδόσφαιρο, αλλά και τον Παναθηναϊκό, ενεπλάκη με την ομάδα. Το μυστήριο! Αρχικά εμφανίστηκε ως μπροστινός κίνησης να αποκτήσει «λαϊκή βάση» η καταχρεωμένη ΠΑΕ. Στη συνέχεια εξελίχθηκε στον μεγαλομέτοχο της προβληματικής εταιρείας.

Όποιος ισχυριστεί ότι ο Αλαφούζος μπλέχτηκε από την αγάπη του για την ομάδα, καληνύχτα. Ας πάει για ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης