Το ανέκδοτο με την Εθνική δεν είναι ο Αναστασιάδης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 09:34
Το ανέκδοτο με την Εθνική δεν είναι ο Αναστασιάδης

Αδικαιολόγητες οι επιθέσεις που δέχεται ο παριστάνων τον προπονητή της εθνικής ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το ρεζιλίκι από την Αρμενία. Αδικαιολόγητα και απαράδεκτα όλα όσα του καταλογίζουν, διότι ο εν λόγω επαγγελματίας είναι γνωστός. Πασίγνωστος. Και στο φινάλε, σε καμιά περίπτωση δεν διέψευσε τον εαυτό του. Δεν παρουσιάστηκε σαν κάποιος άλλος.

Η Εθνική έφαγε τρία γκολ μέσα στο σπίτι της, έχασε από την ταπεινή Αρμενία, στην πραγματικότητα γελοιοποιήθηκε από ομάδα χωρίς backround, και ο Αναστασιάδης έμεινε ικανοποιημένος. Σχεδόν ενθουσιασμένος με την απόδοση «των παιδιών», όμως δεν ήρθε η νίκη, διότι δεν βοήθησε ο άδικος Θεός. Βεβαίως άδικος, αφού δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

Το ρίξαμε στην πλάκα; Είναι βλάσφημος όποιος μπλέκει τον Μεγαλόδυναμο στην κουβέντα του και κάνει πλακίτσες. Όχι, μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Και λέμε ότι ο Αναστασιάδης βρίσκεται στον κόσμο του ή συμβαίνει το άλλο. Να κάνει δημόσιες σχέσεις με τους διεθνείς και να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, για τα οποία φταίει ο ίδιος κι όχι οι παίκτες.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι ο κύριος Άγγελος Αναστασιάδης, για τον οποίον πέφτει τζάμπα μελάνι ατέλειωτο, αλλά η εθνική ομάδα. Το πώς λειτουργεί η Εθνική, η οποία πριν από 15 χρόνια αναδείχθηκε πρώτη στην Ευρώπη, ερήμην της ΕΠΟ και της κυβέρνησης. Σημειώθηκε η μεγαλύτερη έκπληξη από καταβολής ποδοσφαίρου, το 2004, στην Πορτογαλία, χάρη στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Ουδείς άλλος δικαιούται μερίδιο στην ανεπανάληπτη επιτυχία.

Ακόμα και σήμερα η προϊσταμένη αρχή της εθνικής ομάδας είναι ένα ανέκδοτο. Σκέτο ανέκδοτο η ΕΠΟ. Θα πέσει γέλιο κατσαρό, αν μας πουν με ποια κριτήρια επέλεξαν τον Αναστασιάδη. Η διαπλοκή στην πιο κραυγαλέα εκδοχή παρωδίας. Και η αδυναμία να τον τελειώσουν, οφείλεται στην αδυναμία της ανάληψης ευθύνης με τον αντικαταστάτη.   

................

Την απόφαση για Αναστασιάδη ο... Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 12:02