Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Το είδαμε χθες βράδυ. Μεγάλη φανέλα αυτή με το τριφύλλι. Δεν του επέτρεψε να μην αγωνιστεί σαν ίσος προς ίσον κόντρα στον ανώτερο και αήττητο ΠΑΟΚ.
Κακά τα ψέματα. Ο Παναθηναϊκός του 2018-19, προδομένος από τον ίδιον τον μεγαλομέτοχό του, είναι ένα τυχαίο περιμάζεμα ποδοσφαιριστών, όχι με επιλογές επιπέδου πρωταθλητισμού. Κι όμως! Αυτός ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα ημίχρονο όπως το επιβάλλει η Ιστορία του.
Λες κι ήταν κανονικό ντέρμπι το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο θεατής ξεχάστηκε, ότι οι γηπεδούχοι τα είχαν όλα με το μέρος τους. Το πανάκριβο ρόστερ. Την αξία των παικτών, αλλά και την πολυτέλεια στον πάγκο.
Έγινε αγώνας. Όχι αυτό το αηδιαστικό θέαμα στο Ολυμπιακός-Απόλλων. Η μια ομάδα να αμύνεται μόνο ταμπουρωμένη πίσω. Και η άλλη να προσπαθεί εντελώς ανοργάνωτη να βάλει ένα γκολάκι.

Διαφορετική η εικόνα στο 2-0 της Τούμπας. Επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν Παναθηναϊκός. Και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει μια τίμια κι όχι εύκολη νίκη. Και να δείξει την ανωτερότητά του.

……………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαρμακείο άνοιξε ο Ολυμπιακός, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης