Το 2-2 του Ολυμπιακού στο Λονδίνο βόλευε καλύτερα από το 2-4 τον... ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 11:30
Το 2-2 του Ολυμπιακού στο Λονδίνο βόλευε καλύτερα από το 2-4 τον... ΠΑΟΚ

Και σκοτώθηκε να πάρει αποτέλεσμα από την Τότεναμ ο Ολυμπιακός και δεν κέρδισε. Και πως να μην τα δώσει όλα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός όταν  του 'ρθε έξτρα πρίμα γκουτ η δουλειά; Με το καλησπέρα να σκοράρει και στη συνέχεια, στο 19 κιόλας να το έχει πάει 2-0 το παιχνίδι. Η καλύτερη του... ΠΑΟΚ!

Την Κυριακή είναι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έτσι ή αλλοιώς η ήττα 4-2 από την Τότεναμ θα επηρεάσει την αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων του μεγάλου ντέρμπυ στο πρωτάθλημα. Πότε να προλάβει ο Ολυμπιακός να ''αποστασιοποιηθεί'' ψυχολογικά, αλλά και από πλευράς φυσικής κατάστασης εν όψει της αναμέτρησης με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ; Να ξεχάσει ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έμοιαζε με εκπληκτική επιτυχία και κατέληξε σε αποτυχία.

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα στο Λονδίνο ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Επειδή ο Ολυμπιακός... προηγήθηκε 2-0 και κατά κάποιο τρόπο ''παγιδεύτηκε'' σε μια προσπάθεια που του άδειασε τα ρεζερβουάρ από καύσιμα. Μετά το 2-0 υπέρ του ''εκτός προγράμματος'' ο Ολυμπιακός ξόδεψε δυνάμεις προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα, και τελικά έφτγς από το γήπεδο με σπασμένο ηθικό.

Καλό για τον ΠΑΟΚ το 0-2, αλλά θα ήταν καλύτερο το 2-2, αν παρέμενε τελικό σκορ. Να μην κέρδιζε η αγγλική ομάδα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 50, άρα για ακόμα 45 λεπτά περίπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν με τη ψυχή στο στόμα, για να αντισταθεί στην πολιορκία των γηπεδούχων. Υπέστη λιγώτερη ''φθορά'' ο Ολυμπιακός με το 4-2 διότι αυτό έγινε στο 77 και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδέχθηκαν το μοιραίο. 

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμα στο apodytiriakias.gr: Αυτά που συνέβησαν στο Τότεναμ- Ολυμπιακός γίνονται μόνο με... βουντού.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 11:32