Τελικά, φαίνεται ότι πράγματι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το έχουν χωνέψει για τα καλά. Ότι είναι εκτός μάχης πρωταθλήματος. Δεν τους υπολογίζουν για διεκδικητές του τίτλου, αλλά και οι ίδιοι θαρρούν πώς δεν έχουν καμία ελπίδα να επαναλάβουν μετά από ένα χρόνο την επιτυχία τους.
Χωρίς, λοιπόν, το άγχος του πρωταθλητισμού η ΑΕΚ χθες μ’ ένα ακόμα 2-0, μετά την Ξάνθη, νίκησε και την Λαμία. Επιβλήθηκε άνετα. Εύκολα. Πλήρης κυριαρχία. Με ευκαιρίες. Με δοκάρια. Και, κυρίως, χωρίς υποψία πίεσης στο παιχνίδι της η ΑΕΚ δεν γνώρισε ούτε στιγμή την απειλή από την αντίπαλο που προερχόταν μετά από θαυμάσια απόδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Σκέψη της ΑΕΚ το επόμενο παιχνίδι, με την Λάρισα, εκτός έδρας. Θα προηγηθεί η Μπενφίκα στη Λισαβώνα, όμως αυτό είναι παιχνίδι καθαρά… γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Στόχος της ΑΕΚ, αφού τέθηκε νοκ- αουτ στο πρωτάθλημα είναι το περισσότερο. Το καλύτερο. Να αποφύγει την κατρακύλα.

Τι είναι το ποδόσφαιρο! Η ΑΕΚ χθες έχασε τα άχαστα. Δεν έγιναν γκολ φάσεις που ηρωποίησαν τον τερματοφύλακα της Λαμίας. Και μπήκαν δύο γκολ, το ένα από λάθος αμυντικού των αντιπάλων και το άλλο από αυτογκόλ.

……………………………..
Γιατί ο ΠΑΟΚ έστειλε το μπιλιέτο- video στην UEFA, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης