Η Φιλιπινέζα υπηρέτρια στην λεγόμενη καλή κοινωνία της χώρας μας έγινε καθεστώς. Δικαιολογημένα. Καμία σχέση με τα κορίτσια από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Γεωργία κ.α. μετά το 1990. Η Φιλιπίνα προσαρμόστηκε απόλυτα στην ελληνική οικογένεια, επαγγελματίας συνεπέστατη, πειθαρχημένη, αλλά και απαιτητική από το αφεντικό της τα καλά τα χρόνια, πριν το μνημόνιο, διότι ήταν συνδικαλισμένη, γκρουπαρισμένη, και με πράγματι προσφορά εργασίας αναγνωρισμένη.

Ταϊλανδέζικο κελεπούρι παρουσίασε ο Αλαφούζος τον Παϊρόζ με την… ασαφή επιχειρηματική δραστηριότητα. Και μετά από πολλά, που ολοφάνερα μαρτυρούσαν πως κάτι… περίεργο κρύβεται, ανακοινώθηκε συμφωνία. Ότι ο 63χρονος Ταϊλανδός πήρε το 50% των μετοχών του Αλαφούζου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας Παϊρόζ στη χρεοκοπημένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν υπήρξε ποτέ στον Παναθηναϊκό, που παράνομα συμμετέχει στο πρωτάθλημα χάρη του… Παϊρόζ, όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια.

Στην Αμερική κυκλοφορούν κάτι τύποι που εξαγοράζουν προβληματικές, σακατεμένες οικονομικά επιχειρήσεις. Με στόχο να τις σουλουπώσουν και με την μεταπώληση τους να κονομήσουν. Στο κόλπο και τράπεζες που δανείζουν με μειωμένο επιτόκιο τις ”σωτήριες” εταιρείες των πτωχευμένων επιχειρήσεων.

Ο Παϊρόζ φέρεται ως μπροστινός της εξαγοράς της βελγικής ομάδας Μουσκρόν, αλλά δεν τον έχει δει κανένας. Εξαφανίστηκε και από την Ελλάδα αφού παρατράβηξε το σήριαλ της εμπλοκής του στον Παναθηναϊκό, αλλά ωφέλησε τον Αλαφούζο. Το κράτος, εφορία και υπουργείο αθλητισμού, συν τα όργανα του ποδοσφαίρου, ΕΠΟ και super league, ενήργησαν σκανδαλωδώς χαριστικά στον Παναθηναϊκό εν όψει της… επένδυσης Παϊρόζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν εφαρμοζόντουσαν οι νόμοι και οι κανονισμοί ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαζόταν στη Β’ εθνική. Αυτό, όμως, θα ήταν… αποτρεπτικό για τον αλλοδαπό επενδυτή και θα χάναμε τα εκατομμύρια που… θα έφερνε στην Ελλάδα. Και θα έσωζε έναν ιστορικό σύλλογο, δηλαδή μια ανώνυμη εταιρεία που, όπως λέγεται είναι ”μέσα” κοντά στα 90 εκ.

…………………………………

Τι ψάχνει ο εισαγγελέας στο Βέλγιο για τον Ταϊλανδό… επενδυτή του Παναθηναϊκού, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης