Αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει σ’ άλλη ΠΑΕ. Κάποια πράγματα δεν γράφονται, τέλος πάντων δεν παίζουν ενημερωτικά, κι αυτά ακριβώς πιθανόν να δίνουν όλες τις εξηγήσεις γιατί σήμερα η ομάδα δεν είναι πραγματικός Παναθηναϊκός. Αυτός που ξέραμε για έναν αιώνα.

Έχει, βέβαια, προπονητή η ομάδα, κάποιον Πογιάτος από Ισπανία, αλλά πληρώνει κι άλλους… προπονητές στους οποίους οφείλει χρήματα. Τζάμπα και βερεσέ. Προπονητές που πέρασαν επί Αλαφούζου και συνέβαλαν κι αυτοί με το πετραδάκι τους, κάποιος μ’ ένα αγκωνάρι, στην οικονομική στενότητα της ΠΑΕ. Με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να υποστεί το κόστος αλλά και τον διασυρμό από την ποινή αποκλεισμού στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει και ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός. Ε, πώς να μην έχει, διαφορετικά με ποιους θα παίζει στο πρωτάθλημα; Τώρα, αν δεν παίζουν και οι φρέσκες μεταγραφές, κοντά στις δέκα περίπου, ναι, αυτό είναι ένα θεματάκι. Είναι και το άλλο. Η ΠΑΕ του Αλαφούζου πληρώνει εκτός από πρώην προπονητές, και πρώην ποδοσφαιριστές. Και μέσα σ’ αυτούς τους πρώην κάποιους που «ήρθαν» στην ομάδα αλλά δεν… φάνηκαν ποτέ στο γήπεδο.

Να μιλήσουμε με ονόματα, προπονητών και ποδοσφαιριστών; Όχι, διότι υπάρχει κίνδυνος να αποπροσανατολιστεί ο αναγνώστης, και να απομακρυνθούμε από το γήπεδο της ουσίας. Πάντα λειτουργούν οι συμπάθειες σε πρόσωπα και δεν ωφελεί να απογοητεύσουμε οπαδούς. Σημασία έχει ότι γίνανε εντελώς αποτυχημένες επιλογές με αποφάσεις επαγγελματιών που είχαν πάρει τα κλειδιά στα αποδυτήρια από τον καναλάρχη και σήμερα η ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφή μαζί τους για να ρυθμίζει και να ξανά μανά να ρυθμίζει τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Εγκλήματα έγιναν στον Παναθηναϊκό. Παλτά ήλθαν σαν παικταράδες με εισήγηση των υπεύθυνων και την ευλογία του μεγαλομετόχου. Ήταν επόμενο οι υποψίες για μίζες να γίνουν αντικείμενο συζήτησης στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Μεταγραφές που έβγαζαν μάτια από μακριά βρομούσαν ότι ήταν σκάρτες. Και σήμερα ένοχος είναι ο θενιόρ Τζάβι Ρόκα. Άδικο. Στη φώτο, ο Ισπανός Καρλίτος, ο οποίος από το 2009 αλλάζει κάθε χρόνο ομάδα και ο Ρόκα τον έφερε στον Παναθηναϊκό, την 12η ομάδα της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα χάλια, λοιπόν, του Παναθηναϊκού λένε πως φταίει ο Ρόκας που έφερε τον συμπατριώτη του Καταλανό Πογιάτος και μια δεκάδα… τεφαρίκια παίκτες. Πόσο, όμως, περισσότερο έβλαψε ή βλάπτει την ΠΑΕ ο τεχνικός διευθυντής; Το παιδί ήρθε εκ Κύπρου διότι άνθρωπος της δουλειάς είναι, επόμενο κάποια στιγμή να μάθει πως στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κορόιδο μεγαλομέτοχος, άρα η δουλειά του θα πιάσει τόπο.

Αυτοί που έχουν βάλει στο κάδρο τον φουκαρά τον Ρόκα ας κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους. Τις γκέλες που έκαναν προηγούμενοι τεχνικοί διευθυντές και τις είχαν πνίξει.

…………………………………………………..

Στον Παναθηναϊκό σήμερα ο προπονητής είναι σαν να μην υπάρχει, διάβασε apodytiriakias.gr 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης