Αυτό το έργο με την επιστροφή του Νίκου Πατέρα στον Παναθηναϊκό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν μπορεί, κάτι τρέχει. Είναι πολύ χοντρό να πεις ότι ο ίδιος τροφοδοτεί τα σενάρια, τα επίμονα και διαρκή ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία είναι αποφασισμένος να πάρει το κουμάντο πάλι στο μαγαζί.

Τόσο χοντρό αν πεις ότι ο Αλαφούζος κρύβεται πίσω από τα σενάρια. Γιατί, όχι. Για να εκθέσει τον Πατέρα. Ότι είναι μία από τα ίδια όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ακόμα τον περιμένει ο Αλαφούζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεχάσαμε; Με Κινέζους έρχομαι να πάρω τον Παναθηνϊκό είχε απειλήσει ο του μπάσκετ! Τελικά, οι Κινέζοι την έκαναν για την Μάντσεστερ Σίτυ. Και κάποιοι Κογκολέζοι που ήθελαν να πλησιάσουν τον Γιαννακόπουλο, τελικά είναι σε διαπραγματεύσεις με ΠΑΕ Β’ εθνικής, ονόματα δεν λέμε.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν κρίνεται η παναθηναϊκοφροσύνη του Νίκου Πατέρα αν θέλει ή, όχι, αν εκδηλώσει ή, όχι το όποιο ενδιαφέρον για την επιστροφή του. Δεν θα πεις ότι ο Πατέρας είναι… λίγο Παναθηναϊκός αν… δειλιάσει να μπουκάρει στην ΠΑΕ, ούτε ότι είναι και πολύ βαζέλας αν στείλει για τσάι τον Αλαφούζο.

Αυτές τις ιστορίες δεν θα μας τις πουν τα φούμαρα με τα πρωτοσέλιδα. Ότι θα φέρει προπονητή τον Βαλβέρδε, καλά τον Σισαί τον έχει στο τσεπάκι, όχι για προπονητή, ούτε για παίκτη. Ο Γάλλος στον Παναθηναϊκό του Πατέρα προορίζεται για ντηζάινερ, σχεδιαστής μόδας, δίδυμο με τον Λάκη Γαβαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην το λησμονήσω. Ποιος Βαλβέρδε. Ο προπονητής είναι ο Μίτσελ, όχι ο Σύλβα, ούτε ο Περέιρα. Ο Ισπανός είναι αυτός που θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Μαρινάκη.
…………………
Ο Μαρινάκης τα έχει βρεί με τον Τσίπρα, το παρασκήνιο στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης