Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, και να ξέρουμε τι λέμε, στο Νο 1 ποδοσφαιρικό μέγεθος στην Ελλάδα, το έργο κατέληξε να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Δεν βρίσκεις άκρη, όσο και να ψάξεις. Αυτός δηλαδή, που θέλει να βάλει μια τάξη, πρόεδρος είναι αυτός, προπονητής, έχει πολύ δύσκολο έργο. 

Νο 1 βέβαια, με 22 πρωταθλήματα σε 26 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει, είναι… κάπως μακριά ακόμα και από τον παραδοσιακό του αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό. Τον μόνο, δηλαδή, που αναγνωρίζει ως ισότιμο. Σήμερα, όμως, ο «αιώνιος αντίπαλος» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρσα, ο δε Ολυμπιακός ψάχνεται από τη μια και από την άλλη τρώει ξύλο από τριτοδεύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Φταίει ο Μαρινάκης! 

Ποιος το λέει αυτό; Οι βαμμένο και διαβασμένοι γαύροι. Όλες τις ευθύνες τις ρίχνουν στον Μαρινάκη κι αυτές οι κατηγορίες είναι παράσημο για τον εφοπλιστή. Αναγνωρίζουν, δηλαδή, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι μάχιμος και επί της ουσίας αφεντικό στο κλαμπ. Αυτός αποφασίζει. Δεν είναι τυφλό ενεργούμενο, όπως άλλοι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών εταιρειών, ονόματα δεν λέμε, μη μπερδέψουμε την κουβέντα.

Πολύ σωστά η ΠΑΕ Ολυμπιακός λειτουργεί με πνεύμα εμπορικό. Στο φινάλε εμπορική επιχείρηση είναι, όχι ορφανοτροφείο και γηροκομείο. Κάνει συμβόλαια με ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους χρησιμοποιήσει, αλλά και να τους μεταπωλήσει αφού φροντίσει να ανεβάσει την αγοραστική τους αξία. Θεμιτό και επιβαλλόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να, όμως, που επί Μαρινάκη χάθηκε η μπάλα. Το πράμα ξέφυγε. Καραβιές παικτών έρχονται, καραβιές φεύγουν, που λέει ο λόγος. Άλλοι έρχονται για να φύγουν πριν φορέσουν φανέλα, άλλοι να δοθούν δανεικοί, άλλοι παραμένουν, ενώ οι ίδιοι θέλουν πρόωρα να σπάσουν το συμβόλαιο τους.

Δεν τον κρατάς τον παίκτη των 500.000 όταν θέλει να παίξει σε ομάδα που του δίνει 1,5 εκ. Ζημιά και ο παίκτης που έρχεται για πάρτη σου κι εσύ τον κάνεις πάσα σ’ άλλο μαγαζί.

Παγκόσμιο ρεκόρ στον Ολυμπιακό!!! Δεν έχει ξαναγίνει ομάδα να παίζει σε κάθε ματς με διαφορετική ενδεκάδα. Τέτοια… μοναδικότητα σε καμία άλλη ομάδα στον πλανήτη. Σουβλατζίδικο πουλάει σούσι και περιμένει πελάτες. Δεν γίνονται αυτά. Καλό το εμπόριο, αλλά η ομάδα να παίζει μπάλα. Να μην τρώει τριάρες και τεσσάρες στην έδρα της. Και να παραμένει πρωταγωνίστρια στο ντόπιο πρωτάθλημα. 

…………………………………..

Ο Βασίλης Τσιάρτας στημένος από το ΚΚΕ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης