Ο Ολυμπιακός το ξαναπαίρνει χωρίς αντίπαλο. Όποιος έχει αντιρρήσεις επ’ αυτού, ας αποχωρήσει καλύτερα από την παρέα, μην τσακωθούμε χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Μάταιο να προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον που δεν δέχεται όσα βλέπουν και τα μπετά στις κερκίδες.

Αυτή είναι η κακή αλήθεια. Η μαύρη. Η καθόλου ευχάριστη. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, εκτός από λίγες, σχεδόν σπάνιες περιπτώσεις, χαρίζεται από τους αντιπάλους στον πρωταθλητή. Αυτό συνέβη και το 2021. Δεν το παίρνει ο Ολυμπιακός, του το παραχώρησαν οι άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασφαλώς και δικαίως ανακηρύσσεται πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Είναι ο καλύτερος. Δεν το πήρε, όμως, με ανταγωνισμό και γι’ αυτό δεν… ευθύνεται ο ίδιος. Χωρίς αντίπαλο έβαλε μια ακόμα κούπα στην τροπαιοθήκη του.

Έτσι, όμως, συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο Μαρινάκης παρέλαβε την ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2010, τότε πρωταθλητής ήταν ο Παναθηναϊκός. Που το πήρε με αντίπαλο το πτώμα του Ολυμπιακού. Μόνιμος πρωταθλητής ο Κόκκαλης, είχε πλέον αποφασίσει να αποχωρήσει και σχεδόν είχε εγκαταλείψει την ομάδα. Η ΑΕΚ είχε τα προβλήματα της, που σύντομα την οδήγησαν αγωνιστικά, όχι μόνο οικονομικά, στον υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν υπήρχε στο χάρτη των διεκδικητών.

Κι από το 2011 άρχισε να γεμίζει το φεγγάρι Μαρινάκη, να παίρνει πρωταθλήματα, χωρίς… αντίσταση. Κι όταν από το 2018 άρχισε να χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επί Μαρινάκη δεν ήταν ισάξιος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλήθεια, και το πρωτάθλημα του 2022 θα παιχθεί σε μονόλογο;

…………………………………..

Το απόκρυφο στο τελευταίο γκάλοπ για ΝΔ και Σύριζα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης