Για την ηθική μιλάνε μόνον οι ανήθικοι. Μεγάλη κουβέντα Άγγλου ποιητή, και μπαρδόν που δεν θυμάμαι το όνομά του. Εγώ λέω Αναντάμ μπαμπαντάμ, αυτό από Τουρκία μεριά. Ανά σημαίνει μαμά και μπαμπά σημαίνει μπαμπάς. Άρα, αναντάμ μπαμπαντάμ, για να κλείσουμε το μάθημα, είναι ότι το έργο κρατάει από τη μάνα και τον πατέρα σας.

Επί του θέματος. Παραπέμπεται για κακούργημα ο κύριος Μαρινάκης, για τη δραστηριότητα του ως μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, και εδώ είναι τα μανουάλια τους και τα εξαπτέρυγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πλειοψηφία (!) τους τα μήντια αντιμετώπισαν ως… αθώο τον εφοπλιστή. Και αμόλυσαν τίτλους βαρβάτους για εκδίκηση, τιμωρία, λάσπη. Τρομερά πράγματα. Μία, αναμενόμενη βέβαια, αλλά λυσασμένη προπαγάνδα υπέρ της δικαιοσύνης της ζούγκλας.

Ασφαλώς και μετράει για το αν ο Μαρινάκης είναι αθώος ή ένοχος στη συνείδηση του κόσμου. Εδώ, όμως, πήρε τη μπάλα η δικαιοσύνη. Γιατί, λοιπόν, πριν τελειώσει το έργο της, πριν απoφασίσει, γίνεται εμπόριο κοπράνων, Και ούρων.

Μην πουν ορισμένοι ότι κάποια μήντια τα παίρνουν από τον Μαρινάκη. Δεν παίζει αυτό. Η δωροδοκία είναι έξω από τις πρακτικές του εφοπλιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μήντια καλοπιάνουν τον κοσμάκη, όχι τον κάθε Μαρινάκη. Ένα ποσοστό από το πόπολο μασάει το παραμύθι ότι ο «πόλεμος» γίνεται στον Μαρινάκη για να κτυπηθεί ο… Ολυμπιακός. Και από την άλλη, ο κόσμος δεν ξέρει να τιμωρεί τα μήντια που σπατουλάρουν φρικασέ τον κοσμάκη.

Τελικά. Το «κυνήγι» ξεκίνησε εδώ και δύο -τρία χρόνια η δικαιοσύνη σε βάρος του Μαρινάκη, διότι υπάρχουν στοιχεία επιβαρυντικά της CIA, της KGB, της Μοσάντ, της μυστικής αστυνομίες του Ερντογάν. Δεν καθιστούν, λοιπόν, υπόλογο τον ευτραφή εφοπλιστή μόνον οι καταθέσεις κι αυτά που έχουν κατασκευάσει ανακριτές, εισαγγελείς κι άλλοι στημένοι δικαστικοί. Και την πλάκα γουστάρει ο άλλος, ό,τι μπορούμε κάνουμε.

Διαβάστε περισσότερα στον apodytiriakia.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης