Αποκλειστική πληροφορία έχω. Και δεν βλέπω το λόγο να την κρατάω στο συρτάρι. Ο νικητής των εκλογών Τζο Μπάιντεν έκανε πρόταση στη σύζυγο του ηττημένου Ντόναλντ Τραμπ, την γυναικάρα Μελάνια, να συνεχίσει να είναι κάτοικος του Λευκού Οίκου.

Δεν κατάφερα να μάθω με ποια καθήκοντα, τέλος πάντων με ποια υποτιθέμενη αρμοδιότητα το πρώην μοντέλο σλοβενικής καταγωγής, θα παριστάνει και την προσεχή τετραετία την- εκτός συναγωνισμού επί της ουσίας κι όχι στους τύπους- Πρώτη Κυρία της πλανηταρχίας. Και επίσης δεν έμαθα ποια είναι η τελική της απάντηση στην καθ’ όλα τιμητική πρόταση του μετά τις 20 Ιανουαρίου νέου προέδρου των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι η αγέλαστη Μελάνια θα εγκαταλείψει τον Τραμπ. Του έχει δώσει το απολυτήριο εδώ και μήνες, αλλά το πράμα δεν επισημοποιήθηκε επειδή ο Ντόναλντ ήταν σε διαρκή προεκλογική ένταση στο τελευταίο χρόνο της θητείας του.

Και γιατί ο επίσης ερωτύλος Μπάιντεν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική βία, και σεξουαλικό… πλουραλισμό όπως ο Τραμπ, θέλει δίπλα του την Μελάνια. Τι, δηλαδή; Να κυκλοφορεί με την γεροντοσιτεμένη σύζυγό του; Στη φώτο, το ύστατο φιλί της 50άρας Μελάνια στον πρώην πρόεδρο Τραμπ.

Σκωτσέζος τυχοδιώκτης, από αριστοκρατικό τζάκι, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης