Πορτοφολάς Παναθηναϊκός στο μετρό έγδυσε την ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 10:57
Πορτοφολάς Παναθηναϊκός στο μετρό έγδυσε την ΑΕΚ

Στο ποδόσφαιρο η κάθε ομάδα, κι όταν λέμε η κάθε εννοούμε η κάθε, είναι υποχρεωμένη να είναι καχύποπτη. Ακριβώς γιατί το ποδόσφαιρο, η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια, που πιθανόν να βγάλει στη σέντρα την ανατροπή. Την έκπληξη. Το απρόβλεπτο που κακώς το λένε απρόβλεπτο. 

Ναι, η εξέλιξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν ολότελα ευνοϊκή για την ΑΕΚ. Κέρδιζε 2-0 και στην επανάληψη το έργο πήγαινε ντουγρού για το 3-0. Ποιο απρόβλεπτο; Δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Επειδή δεν παίζει μια ομάδα, επειδή στο γήπεδο οι αντίπαλοι είναι δύο και, το πιο αξιοσημείωτο, είναι πως υπάρχουν ένα κάρο λεπτομέρειες ανεξέλεγκτες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Μοιάζει να έχασε το ματς η ΑΕΚ από πορτοφολά μέσα στο μετρό. Πολυκοσμία και ο μάστορας «λαχανατζής» βούτηξε το «λάχανο» της ΑΕΚ μέσα από την τσέπη της. Καθόλου δύσκολο αν ο επιβάτης δεν ήταν καχύποπτος, ότι ο τεχνίτης πορτοφολάς είναι ικανός με τα δύο δάκτυλα ανοιγμένα βάζοντας το χέρι απαλά να γδύσει τον ανύποπτο.

Λέει ο αφελής και αγράμματος από τα μικρόφωνα, ότι η ΑΕΚ κλείδωσε το ματς με το 2-0. Και 3-0 να το έκανε η μια ομάδα, δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα και κεφαλοκλείδωμα του αντιπάλου. Μπάλα είναι αυτή. 

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμα στο apodytiriakias.gr: Στο γήπεδο τι δουλειά έχει ο... Τσε Γκεβάρα;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 12:05