Εγκλήματα διέπραξε το κοράκι στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, την περασμένη Κυριακή. Χοντρά πράγματα. Σφυρίγματα απίθανα. Αλλόκοτα. Λίγο, πολύ λίγο να πει κανείς ότι με τη διαιτησία του ο Κομίνης αναβίωσε εποχές πεπερασμένες και παραγκίσιες.

Σε αγώνα αδιάφορο επί της ουσίας, ο οριστείς ρέφερι ξεκάθαρα έδωσε ρεσιτάλ προκλητικών αποφάσεων,που ξεπέρασαν τα όρια του χειρουργείου. Δεν αποτελούν προϊόν… ανθρώπινων λαθών. Να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι, να μη δείξει κόκκινη, γενικά να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Να σακατέψει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να συμβαίνει, αλήθεια; Ο διαιτητής είχε στόχο πράγματι να ζημιώσει τον Παναθηναϊκό; Να αβαντάρει τον Ολυμπιακό; Μήπως κάποιος άλλος λόγος είναι η αιτία του σφαγείου στο ΟΑΚΑ; 

Κατ’ αρχάς, ποιος έστησε τον Κομίνη; Ο Μαρινάκης και γιατί; Για να ενισχύσει τη μυθολογία της προσωπικής του δύναμης στον χώρο. Δεν στέκει με τίποτα να θέλει ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή να περάσει τέτοιο «μήνυμα» με τη χασάπικη διαιτησία του Κομίνη.

Το πιθανότερο είναι ο σφυρικτράκιας να στήθηκε από τους αντιπάλους του Μαρινάκη, για να τον εκθέσουν. Να δικαιολογήσουν όλα όσα έχουν καταγγείλει σε βάρος του εφοπλιστή. Να, η απόδειξη, ότι παραμένει αδιόρθωτος, αυτός κρατάει πάντα τα μπόσικα στο παρασκήνιο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως ο Κομίνης στήθηκε… μόνος του; Να εξεταστεί κι αυτή η πιθανότητα. Γιατί ήταν τόσο αποφασισμένος καμικάζι ο Κομίνης και θυσίασε το διαιτητικό του μέλλον; Να  αναζητηθεί και σ΄ αυτή την περίπτωση η απάντηση, για να βρεθεί άκρη.

Α! Είναι και κάτι άλλο. Η συντεχνία των Ελλήνων διαιτητών έστησε τον Κομίνη. Και γιατί, παρακαλώ;  Δεν θέλει ερώτημα. Από αντίδραση στο γεγονός ότι αγνοούνται στα κρίσιμα παιχνίδια και προσκαλούν ξένους συναδέλφους. 

Αγνόησα το πλέον σημαντικό. Τον Κομίνη τον έκαψαν -ποιος ξέρει τι ανταλλάγματα του προσέφεραν- οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA που έχουν την επιστασία του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί; Για να αποδείξουν ότι το πρωτάθλημα παραμένει πάντα βρόμικο, δηλαδή βρόμικα ενεργούν τα αφεντικά των μεγάλων ΠΑΕ, άρα συνεχίζουμε εμείς να παραμένουμε οι εξυγιαντές.

Συμπέρασμα ακλόνητο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς είναι καταδικασμένο να παίζεται στημένο.  

…………………………………………………..

Είναι μετρημένες σε 10.000 οι ημέρες σεξουαλικής δόξας σε κάθε άνδρα, διάβασε apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης