Το τελευταίο που… προβληματίζει τον ΠΑΟΚ που έχασε στη Νέα Σμύρνη και τον Ολυμπιακό που δεν κέρδισε στη Λαμία είναι η ρεβάνς κυπέλλου. Για τις δυο ομάδες της κορυφής στη βαθμολογία υπάρχει το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα. Μόνον αυτό. Τίποτα άλλο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, χθες στον ημιτελικό του κυπέλλου κατέβασαν ρεζέρβες. Στη σύγκρουση της χρονιάς και οι δυο αντίπαλοι θα χρησιμοποιήσουν τη βασική ενδεκάδα, δηλαδή κατά 80-90% σύνθεση διαφορετική σε σύγκριση με χθες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νίκη 2-1 με ανατροπή του Πανιωνίου εντυπωσίασαν οι παίκτες που απέκτησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο σκόρερ Πολωνός, σέντερ-φορ κρούσης που ενοχλεί όλη την αντίπαλη άμυνα. Δεν βρίσκεται εύκολα παίκτης σαν τον Ενρίκε που επέστρεψε. Καλά στοιχεία έδειξε ο Ολιβέιρα. Έτοιμος ο Ίγκανσον. Να, όμως, που κανένας τους δεν έχει θέση στην κόντρα με τον Ολυμπιακό. Επόμενο.

Σε αγώνα που κρίνεται πιθανότατα οριστικά το πρωτάθλημα δεν παίζουν ρίσκα. Σε καμιά περίπτωση. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν. Χωρίς πειράματα. Οι νεόφερτοι του ΠΑΟΚ όσο κι αν έδειξαν πως ζυγίζουν είναι φρέσκοι. Και από παίκτες που δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί στην ομάδα δεν βγαίνει ρεζουμέ στα σίγουρα.

Από την άλλη, οι αναπληρωματικοί, οι μη βασικοί του Ολυμπιακού που έπαιξαν στο 3-3 της Λαμίας, μειονεκτούν σε σύγκριση με τους συναδέλφους τους στην ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι θα κριθεί από το κατά πόσο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα επηρεαστούν αρνητικά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, Οι μεν γηπεδούχοι ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να τελειώνουμε. Οι δε φιλοξενούμενοι τελειώσαμε αν δεν κερδίσουμε. (Στη φώτο, το πρώτο γκολ του Πανιωνίου, στη δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ στο κύπελλο.)

…………………..

Βρεγμένη γάτα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης