Ελληνική ΠΑΕ, όπως καλή ώρα ο Ολυμπιακός,  στους ομίλους του champioans league κάνει στα σίγουρα και με το καλημέρα 25 στο παντελόνι. Εκατομμύρια 25, κι άλλα δέκα από δεξιά κι αριστερά όπως να κάτσουν τα έξι παιχνίδια. Πολύ δυνατό νούμερο η τριανταπενταρού για κατάστημα ποδοσφαιρικό εν Ελλάδι γωνία. Έξω, προς βαρράν και δυσμάς, καμιά ομάδα δεν κάνει τέτοιο υπολογισμό. Να τσεπώσουμε μονάχα τα 30-35 και σε καλή μεριά.

Να το σπηκάρουμε με μια άλλη παρόλα. Στην Ελλάδα της ποδοσφαιρικής ηρωϊνοσύνης ο υπέρτατος στόχος στο κονομισιέν champioans league είναι η συμμετοχή. Στην κανονική Ευρώπη, όχι στην βαλκανική και ρέστη μπατήρο, είναι η διάκριση στο λουσάτο champioans league. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν βάζουν καν στη ζυγαριά τα καβατζαρισμένα 35, αλλά τραβάνε ανοικτά στο πέλαγος για μεγαλύτερη ψαριά. Κυνηγάνε πιο χοντρό πακέτο, τα έσοδα από τηλεόραση, χορηγούς, διαφήμιση προϊόντων κ.α. Ό,τι περισσότερο κερδίσουν μέσα από επιτυχίες αγωνιστικές.

Στην Ελλάδα οι ομαδάρες με το που προκρίνονται στο χάι ιλουστρασιόν champioans league σηκώνουν τα χέρια. Στην ανάταση. Όπως ο Ολυμπιακός! Καμιά σκέψη να περάσουν στον επόμενο γύρο. Καμιά ελπίδα. Να βολευτούμε κι αν με την τρίτη θέση κι έτσι συνεχίσουμε στο europa league. 

Σηκώνω χέρια σημαίνει παραδίνομαι χωρίς μάχη, οι δυο πρώτες θέσεις είναι της Μπάγερν και της Τότεναμ. Εμείς από Ελλάδα μεριά άντε να παλαίψουμε με τον Ερυθρό Αστέρα για την πολυπόθητη τρίτη θέση. Για να γεμίσουμε κι άλλο το πουγγί, με τα έτοιμα φράγκα. Όχι έσοδα που θα προέλθουν από την αγορά, διότι είμαστε αξιόπιστη δύναμη, ικανή για την υπέρβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φώτο, από το προηγούμενο και πρώτο ματς στον όμιλο του Ολυμπιακού, το 2-2 με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι οπαδικές ”αδελφότητες” των φανατικών στην Ελλάδα με τους Ευρωπαίους χούλιγκαν, διάβασε apodytiriakias.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης