Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ντέρμπι βάπτισαν το ματσάκι Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ. Από πού κι ως πού; Μόνο έκπληξη δεν ήταν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ και πήρε εύκολα ακόμη μία νίκη.

Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να κοιτάζει στα μάτια τον σίγουρο πρωταθλητή που δεν έχει χάσει ματς και πάει αφρενάριστος. Μεγάλο όνομα ο Παναθηναϊκός, για να φουσκώσει και να πάρει το ίδιο μπόι του ο ΠΑΟΚ θα χρειαστούν κάποια χρονάκια, ίσως και δεκαετίες, όμως σήμερα η ζυγαριά άλλα πράγματα δείχνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποτε ο Παναθηναϊκός ζούσε σε παλάτι, σήμερα κουτσοβολεύεται σε ταπεινό διαμέρισμα λαϊκής πολυκατοικίας. Πώς, λοιπόν, μιλάνε για… ντέρμπι; Το λες έτσι, αν σε αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι ή περίπου. Περιπαίζουν τον Παναθηναϊκό όσοι τον αντιμετωπίζουν σαν να μην έχει χρέη, σαν να κυκλοφορεί και να οπλοφορεί με το αγωνιστικό οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τον ΠΑΟΚ και σήμερα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν τους θέλει. Από την άλλη, μόνο ένας ίσως, άντε ενάμιση παίκτες του Παναθηναϊκού θα είχαν τύχη σήμερα στην ενδεκάδα, ακόμα και στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Με ποια λογική, λοιπόν, να έχει απαίτηση ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει στα ίσα τον αυριανό πρωταθλητή. Είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας να χαρακτηρίζεται… ντέρμπι το παιχνίδι ομάδων με στόχους εντελώς διαφορετικούς στο πρωτάθλημα.

……………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς (!) που απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης