Αυτό δεν γίνεται. Η μεγάλη ομάδα να χάσει από τη μικρή δυο φορές συνέχεια. Δεν γίνεται, δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Και στα χειρότερα της, στα πιο κάτω της η ομάδα με τη βαριά φανέλα σε δυο συνεχόμενα ματς να ηττηθεί από την ομάδα που γι’ αυτήν είναι άγνωστος τόπος ο πρωταθλητισμός.

Υπάρχουν οι άγραφοι νόμοι στο ποδόσφαιρο κι αυτούς πρώτα λαμβάνει υπ’ όψιν ο τζογαδόρος. Ο Παναθηναϊκός του 2021 έκανε την ανατροπή της ανατροπής ω ανατροπή με τρεις (!!!) ήττες σε διάστημα λιγότερο από τρεις εβδομάδες από επαρχιακή ομάδα. Πρόκειται για ιστορική μοναδικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο φοβερό! Αποκλείεται ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο από το κύπελλο, με ήττα, και καπάκι χάνει από την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα (φώτο). Δεν ξανάγινε. Τεράστια επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα, θα μείνει αλησμόνητη, διότι και οι τρεις του νίκες ήταν πεντακάθαρες. Και τις τρεις τις άξιζε. Και στις τρεις ήταν αγωνιστικά ανώτερος.

Πρόκειται, όμως, για έκπληξη του αιώνος. Και αναρωτιέται κανείς. Που οφείλεται αυτός ο διασυρμός του Παναθηναϊκού; Που αλλού! Στο γεγονός ότι το ρόστερ του μειονεκτεί έναντι άλλων ομάδων του πρωταθλήματος, όχι μόνο σε σύγκριση με το υλικό του ΠΑΣ. Και γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ποδοσφαιριστές κατώτερους σε αγωνιστική αξία και επαγγελματικό πνεύμα, όταν στον Αλαφούζο κοστίζουν πολύ περισσότερο απ’ όσο πληρώνει τους δικούς του π.χ. ο Χριστοβασίλης των Ιωαννίνων; Ε, αυτό είναι άλλο φέσι.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι το μαγαζί του είναι στον αέρα. Η ΠΑΕ δουλεύει ερασιτεχνικά. Καμιά σχέση με τη σοβαρότητα και την οργάνωση που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό. Τα λεφτουδάκια του Αλαφούζου πιάνουν αέρα. Μιλάμε για πλάκα. Και μόνο ότι φιγουράρει το όνομα του Αναστασίου, για αντικαταστάτη του Μπόλονι, μαρτυρά ότι στην ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός ο μεγαλομέτοχος την έχει πάρει και πολύ ελαφρά τη δουλειά. Και το πράμα κρατάει έτσι κοντά μια δεκαετία. Γι’ αυτό η συνέχεια θα είναι μια από τα ίδια. Στα ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κλωτσές είναι η αρχαίου τύπου κριτική ότι φταίνε οι παίκτες. Τι μαλακίες είναι αυτές. Αυτοί είναι, αυτούς τους πάσαραν, μ’ αυτούς έκαναν συμβόλαιο. Κανένας παίκτης, ούτε ένας, δεν ήλθε μόνος του και νταηλήκι φόρεσε τη φανέλα.

………………………….

Πόσες γυναίκες, μόνες ή παρέα με τον σύζυγο, βλέπουν τσόντα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης