Δεν έχει ξαναγίνει στην αιωνιότητα. Συνέβη στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής έβγαλε σαμποτέρ κάποιους, ποιους, πόσους, ποδοσφαιριστές και απείλησε «Ή φεύγω εγώ ή αυτοί». Ακόμα, ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς είπε: «Θα ενημερώσω το αφεντικό, τον Ιβάν Σαββίδη, για να πάρει τις αποφάσεις του. Ή εγώ ή εκείνοι, και ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να κερδίζει η ομάδα».

Μέσω διαδικτύου ενημερώθηκε ο μεγαλομέτοχος Σαββίδης που αποφάσισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Δεν ξαναπάω στην Τούμπα!

-Βγάλτε τα μάτια σας!!! Κόψτε τον λαιμό σας, να δείτε τι θα κάνετε!

Δεν είναι πλάκα. Ούτε σενάριο από τηλεοπτικό επεισόδιο φαρσοκωμωδίας. Ο επί της ουσίας ανύπαρκτος στον ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωσε στην πιο κρίσιμη φάση της πενταετούς σχεδόν παρουσίας του στην ΠΑΕ ότι συνεχίζει να μην είναι ενεργός. Και να μη θέλει να αναλάβει ευθύνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο Ιβάν γυρίζει την πλάτη στον ΠΑΟΚ. Όταν αποφεύγει να πάρει την κατάσταση στα χέρια. Όταν δίνει… εντολή στους Μίχελ και Ίβιτς να… αποφασίσουν εκείνοι όπως… νομίζουν. Τότε, ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει πανηγυρικά όχι μόνον την ανυπαρξία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και καραξευτιλίζει τους υμνητές του. Τους Ιβανογράφους που εκτός όλων των απίθανων που έχουν γράψει… πρόβλεψαν το άλλο το… συνταρακτικό. Ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει σ’… άλλη εποχή τώρα που ο Ιβάν γίνεται ο ίδιος και πρόεδρος στην ΠΑΕ. Ότι θα ξαναγραφεί η… Ιστορία του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν.

………………………………
Χοντρή ζημιά παθαίνουν οι παίκτες-σαμποτέρ του ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης