Κέρδισε και τον Κούγια ο Άρης, μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0 εκτός έδρας (φώτο). Ένα ακόμα διπλό για την ΠΑΕ του Καρυπίδη, συγκεκριμένα του ξαδέλφου Καρυπίδη, κατά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ της Λάρισας. Καθόλου κολακευτικό για τον Αλέξη Τσίπρα να χάνει στην έδρα του με βαρύ σκορ από… ξαδέλφια. Ή από τον μπροστινό του ξάδελφου.

Ο Άρης που έχει μόνο νίκες εκτός (!), και δεν έχει δεχτεί γκολ εκτός (!!!), δίνει ένα ακόμα ματς μακριά από την Θεσσαλονίκη. Σήμερα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ήδη, η ομάδα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμη του Ολυμπιακού. Του μεγάλου και ίσως μοναδικού φαβορί να ξανασηκώσει την κούπα. Ποια τύχη στη συνέχεια περιμένει τον Άρη; Εδώ είμαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Άρη λένε ”Πάμε για πρωτάθλημα”. Αν δεν το πούμε φέτος, πότε να φτερουγίζει η ελπίδα στον κόσμο της ομάδας; Μην αγνοήσουμε τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Μετά το ένα τρίτο του πρωταθλήματος, σε εννέα (9) αγωνιστικές ο Άρης έχασε μόνο πέντε βαθμούς, όλους στο γήπεδο του. Ισοπαλία 2-2 με ΠΑΣ Γιάννινα και ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό. Είναι ικανός ο Άρης να πάρει τον τίτλο; Χλωμό. Κάποιοι θα πουν αδύνατον, και δικαιολογημένα να χαρακτηριστούν ρεαλιστές. Μήπως ο Άρης δεν τα καταφέρει ούτε και μέχρι την δεύτερη θέση;

Το ερώτημα μπαίνει διότι η ομάδα που πέτυχε επτά (7) νίκες σε εννέα (9) αγώνες λέγεται Άρης κι όχι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ομάδες μεγαλύτερου ειδικού βάρους από τον Άρη. Τέλος πάντων, κάποια πράγματα δεν τα ξεπερνάει ο – κατά τον ποιητή- εραστής του σκιρτήματος των ζαρκαδιών. Ο ηλιοπότης και ακριδοκτόνος σχολιαστής της πραγματικότητας στο ντόπιο πρωτάθλημα.

Έπεσε στο τραπέζι και η σύγκριση της πορείας του Άρεως με εκείνη στο πρωτάθλημα του 1973-74. Σπουδαία πορεία, με νίκες εντυπωσιακές, σαιζόν ορόσημο για την ΠΑΕ με τα κιτρινόμαυρα. Και για να έχουμε χρήσιμο ερώτημα, τελικά τι ψάρια έπιασε στην πιο πετυχημένη της σαιζόν η αρειανάρα; Τρίτος στη βαθμολογία με την απουσία αντάξιου αντιπάλου να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα. Σε πρωτάθλημα 18 ΠΑΕ και με βαθμούς 2-1 σε νίκη-ισοπαλία, πρώτος ο Ολυμπιακός με 59, δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 54 και τρίτος ο Άρης με 48 πόντους. Μπροστά από τους 43 του ΠΑΟΚ, 40 της ΑΕΚ, 38 της Παναχαϊκής κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα, λοιπόν, το… ρεαλιστικό είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί το rally του Άρεως αυτή τη σαιζόν. Θα αντέξει στο κυνηγητό της πρώτης θέσης. Θα συγκρατηθεί στην κορυφή; Μάλλον θα εξαρτηθεί και από τα κότσια των δυο δικεφάλων, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Γιατί η πρωτιά της Θεσσαλονίκης στον covid-19, διάβασε apodytiriakias.gr

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης