Έχασε 2-0 ο Άρης από τον κατώτερο του Παναιτωλικό. Και πως κέρδισε 1-0 στο Βικελίδης, τρεις μέρες πριν, την Ξάνθη; Με πέναλτυ. Και γιατί έπαιξε στο Αγρίνιο χωρίς τον παικταρά Χαβιέ Ματίγια (φώτο); Επειδή ο 31χρονος Ισπανός από το γνωστό- λόγω του μέγιστου Ελ Γκρέκο- στους Έλληνες Τολέδο τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Χωρίς πολλά λόγια. Δεν πάει η δουλειά στον Άρη όταν σε κάθε παιχνίδι χρησιμοποιεί 12 παίκτες. Τους ίδιους και τους ίδιους. Επόμενο είναι να έχε απώλειες βαθμολογικές, κι αν πλασαριστεί στα play-off, αυτό θα οφείλεται στην αδυναμία των αντιπάλων του. Και με τι απαιτήσεις να ανταγωνιστεί στα ματς μπαράζ, όταν θα συμπληρωθούν οι 26 αγωνιστικές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν παίζουν σε κάθε παιχνίδι, στο ένα μετά το άλλο, οι ίδιοι και οι ίδιοι, τι θα κάνουν; Θα στεγνώσουν. Η ενέργεια θα πλησιάσει στο μηδέν. Δεν λέει τίποτα το ότι ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες. Τι, δηλαδή; Κλατάρει από δυνάμεις και ο μέτριος παίκτης και ο παικταράς.

Ο Ματίγια. Ο ποδοσφαιριστής που καθορίζει το παιχνίδι του Άρεως. Την ανεβάζει την ομάδα. Με πρωτοβουλίες, με πνεύμα προωθητικό. Από κι ως που ο Άρης κυκλοφορεί με την… πολυτέλεια να βγαίνει στο γήπεδο χωρίς μια μονάδα του υπεραπαραίτητη; Αυτό συμβαίνει διότι πληρώνει το κόστος της κόπωσης των ποδοσφαιριστών του από την πολυχρησία.

Για τον Ολυμπιακό ”εμπόρευμα” είναι ο Ποντένσε, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης