Κοτζάμ προεδράρα. Δεν του λείπει τίποτα, έχει στα πόδια του τη μισή Ελλάδα, και ξηγιέται λες και είναι λέρα με ποινικό μητρώο που χωράει μόνο σε ρέο. Στέλνει μπράβους να τσακίσουν διαιτητή ή δημοσιογράφο. Και άμα λάχει, σηκώνει ο ίδιος το τηλέφωνο και απειλεί εκείνον που τα γράφει… αλλιώτικα. Γιατί, όμως, η προεδράρα πέφτει τόσο χαμηλά; Γιατί είναι άτομο χαμηλό. Ελεεινός. Αληταράς γεννημένος. Γι’ αυτό.

Από μια πλευρά, να το πούμε μεταξύ μας, έχουν το… δίκαιο τους κάποιοι πρόεδροι ομάδων που στέλνουν τους πληρωμένους να κοπανήσουν διαιτητή, δημοσιογράφο. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, λέω για τους προέδρους, και κάποια στιγμή βγαίνουν από τα ρούχα τους. Και… υποχρεώνονται να καταφύγουν στα παλιόπαιδα του υποκόσμου, με την εντολή «Στείλτε τον πούστη στο νοσοκομείο για δύο μήνες, να δούμε θα με ξαναπειράξει…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλά του έκανε η προεδράρα. Τα ήθελε ο κώλος του αλλουνού. Να μην υπολογίζει καν ότι άμα λάχει να ‘ούμε η προεδράρα το ΄χει στην κωλότσεπη το γκαγκστερικό της. Και δεν μασάει. Έλα! Τσίμπησες το κρυόπλαστο αστείο. Ποτέ δεν δικαιολογώ μαφιόζικες ενέργειες. Αλίμονο.

Τι συμβαίνει. Οι προεδράρες, διότι δεν είναι ένας και δυο οι μεγαλομέτοχοι που κατά καιρούς χτύπησαν κόσμο στο ψαχνό, αισθάνονται να τους… προκαλούν. Επειδή περνιούνται και γαμώ τους μάγκες στην πιάτσα, άρα τσαλακώνει τη δημόσια εικόνα τους εκείνος που τους… αγνοεί. Που δεν λαμβάνει υπ’ όψιν το οικονομικό και ποδοσφαιρικό τους εκτόπισμα στην κοινωνία. Ώπα, ρε, μεγιστοτεράστιε.

Πώς, δηλαδή! Η προεδράρα μιλάει με πρωθυπουργούς και υπουργούς από θέση ισχύος κι ένας κωλοδημοσιογράφος ή κωλοδιαιτητής να τον παίζει στα ίσα; Να του λανσάρεται… ανεξάρτητος και αδέσμευτος, που λένε. Δίνει, λοιπόν, του εν λόγω ένα μάθημα να καταλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ληφθεί υπ’ όψιν και το άλλο. Κυκλοφορεί ένας επίστρατος λόχος ρεπόρτερ που τα γράφει μια χαρά. Έτσι ακριβώς όπως τα γουστάρει η αλανιάρα προεδράρα. Τον καλομαθαίνουν στη σπάτουλα. Με το «δίκαιο» του, λοιπόν, σου λέει, γιατί ο άλλος παριστάνει την… εξαίρεση; Γιατί μου χαλάει τη μέρα. Και τη μόστρα μου. Ε, τα θέλει τα χαστούκια του στα πόδια, που έλεγε και ο Τσακογιάννης της Ηλιούπολης. Αυτός είναι γάμα εθνική και γι’ αυτό τον μπουζουριάσανε στον Κορυδαλλό.

……………………….

Γιατί ο Τσίπρας πανηγύρισε τα γκολ του Ολυμπιακού με Μπάγερν, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης