Ένα ματς δεν κρίνει τίποτα. Και κανέναν. Ποδοσφαιριστές και προπονητές. Ούτε ένα, ούτε δυο ματς αποτελούν κριτήριο για την αξία και την προσφορά στο ποδόσφαιρο. Λάθος! Από ένα μονάχα ματς, μάλιστα πριν αυτό γίνει, βγαίνει συμπέρασμα αν πρόκειται να το υπογράψει δημοσιογράφος. Κριτικός έμπειρος και δοκιμασμένος αναλυτής της πλάκας, αντάξιος να δώσει τίτλο σε πρωτοσέλιδο. 

Για τον Παναθηναϊκό όλα κρίνονται την Κυριακή το βράδυ στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η… προφητεία της πράσινης αθλητικογραφίας στην πιάτσα. Κερδίζει η ομάδα, έχει ελπίδες να πάρει κάτι στο πρωτάθλημα. Χάνει η ομάδα, πεθαίνει και δεν σηκώνει κεφάλι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πήγε καλά ο Παναθηναϊκός στους δυο πρώτους αγώνες, διότι τα τζιμάνια περίμεναν πολύ περισσότερα, αφού πόνταραν πάντα αξιόπιστα στα αποτελέσματα που πήρε η ομάδα στα… ματς προετοιμασίας. Ε, αφού κέρδισε σε φιλικό τον Άγιαξ, αφού πέτυχε αυτό που δεν μπορούσαν Ρεάλ και Γιουβέντους, σίγουρα θα κτυπήσει πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός είναι αυτός, έχει κόσμο μπούγιο, άρα επιτρέπονται οι μπούρδες. Μόλις χθες η ΠΑΕ πήρε έναν πάμφθηνο παίκτη από ομάδα Β’εθνικής της Ισπανίας, Φαούστο στο όνομα, ταλαιπωρημένο από τραυματισμό, και η μεταγραφή πανηγυρίστηκε στις φυλλάδες. Αν ο παίκτης ερχόταν στον Παναιτωλικό ή τον Πανιώνιο, ουδείς θα το έπαιρνε πρέφα.

Ο Δώνης (φώτο) με τον Παναθηναϊκό έδωσε τις εξετάσεις του στο περασμένο πρωτάθλημα. Άριστα βαθμολογήθηκε ο προπονητής. Η πετυχημένη πορεία με το φτηνό και νεανικό ρόστερ, που ανέστησε έναν καταδικασμένο Παναθηναϊκό, ανήκει στο…  χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Ο Δώνης θα κριθεί τώρα, στον αγώνα με τον Άρη. Δηλαδή; Αν δεν κερδίσουμε, να έρθει άλλος κώουτς για να μανατζάρει αγωνιστικά τον Φαούστο και τους άλλους παικταράδες μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………………………

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης