Το βιβλίο που σαρώνει στη Γαλλία αυτές τις ημέρες. Ποια ακριβώς είναι η σχέση του 44χρονου προέδρου Μανωλάκη Μακρόν με την 69χρονη σύζυγό του Μπριτζίτ Τρονιέ. Ο κόσμος ψοφάει για την κλειδαρότρυπα αλλά κορόιδο δεν πιάνεται. Τι εννοώ; Θέλουν σαν τρελοί να μάθουν τα πολύ προσωπικά των επωνύμων, αλλά δεν μασάνε στα παραμύθια. 

Το βιβλίο το έγραψε δημοσιογράφος, η πιο κολλητή της γριάς προεδρίνας Μπριτζίτ. Τι να μας πει η κυρία δημοσιογραφίνα; Αν πράγματι είναι ομοφυλόφιλος ο Εμανουέλ; Ότι είναι το αδύνατο να βαρέθηκε το ζευγάρι, ακόμα κι αν ξεκίνησε νορμάλ το… ειδύλλιο με τη γιαγιά. Στο βιβλίο γράφει ανοησίες, π.χ. ότι παραμένει αληθινός, ζωντανός, κάργα ρομαντικός ο έρωτας του Μανώλη για τη Νο 2 μαμά του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπαλαμούτι στο μπαλαμούτι το βιβλίο που με τη μια έγινε μπεστ σέλερ και μεταφράζεται σ΄ όλες τις γνωστές γλώσσες. Είπαμε. Ο κόσμος κάνει «κρα» για τα ενδότερα στην κρεβατοκάμαρα.

Γράφει στο βιβλίο η κυρία ότι η μητέρα του Μακρόν είναι ενθουσιασμένη με το μπάζο, την Μπριτζίτ. Ότι η σχέση Μακρόν-Τρονιέ θα κρατήσει μέχρι θάνατο – ίσως γιατί ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι νεκρόφιλος. Ότι, όταν την καλεί στο γραφείο του ο πρόεδρος, ένα δέος πιάνει την Μπριτζίτ, που μόνο δεν τρέμει. Κι άλλα τέτοια χαζά. 

……………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος λειτουργεί και με… ολίγες συνουσίες, διάβασε apodytirikias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης