Υπάρχει ''απόφαση'' να διαλύσουν τον Σύριζα;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 17:42
Υπάρχει ''απόφαση'' να διαλύσουν τον Σύριζα;

Ο Μαρινάκης σήμερα παίζει φόρα παρτίδα και κατά μέτωπο εναντίον του Σύριζα. Το πρώτο δημοσιογραφικό συγκρότημα στη χώρα, ο πρώην ΔΟΛ, δηλαδή οι εφημερίδες Νέα, Βήμα και ό.τι άλλο μέσο ιδιοκτησίας πλέον του Μαρινάκη, τα δίνουν όλα για να θάψουν το κόμμα του Τσίπρα. Χωρίς να υπάρχει το άλλοθι ότι το πρώην συγκρότημα Λαμπράκη παραδοσιακά είναι πολιτικά υπέρ της ''δημοκρατικής παράταξης'', της κεντρώας. Ποιο ΠΑΣΟΚ, όμως, αυτό που έχει πεθάνει. Το δε λεγόμενο Κινάλ δεν κρατιέται ζωντανό ούτε με μηχανική υποστήριξη.

Άρα, ο Μαρινάκης με το εκδοτικό του οπλοστάσιο δουλεύει υπέρ της ΝΔ. Κι αυτό είναι περίεργο, πρωτοφανές, διότι πάντα τα Νέα και το Βήμα ''υπηρέτησαν'' το Βενιζελικό κόμμα, την αντιβασιλική Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου, το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και επί Ψυχάρη θέλοντας και μη τον Σύριζα ελλείψει άλλου ισχυρού κομματικού φορέα να εκφράζει τον ''προοδευτικό'' χώρο.

Γιατί, όμως, τα πρωτοσέλιδα του Βήματος και των Νέων έχουν αφηνιάσει κατά του Σύριζα; Δεν αποκλείεται το έργο να έχει... προσωπικά κίνητρα, για όσους γνωρίζουν πολύ καλά τον Μαρινάκη. Να μην κάνει, δηλαδή, μόνο πολιτικό παιχνίδι ο εφοπλιστής, αλλά για το γαμώτο, ρε, παιδί μου, να θέλει να σβήσει από το χάρτη τον Τσίπρα. Ξεχνάμε την εποχή που ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έστελνε ''βιβλία'' στον πρόεδρο του Σύριζα και έκανε μυστικές επισκέψεις στον Νίκο Παππά από την πίσω πόρτα του Μαξίμου. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια.

Ένα από τα δυο συμβαίνει. Ή ο Μαρινάκης, που με τις εφημερίδες του υποτίθεται εκφράζει την κεντροαριστερά, κάνει επίδειξη ισχύος για να φθείρει τον Σύριζα ή έχει αποφασιστεί (από ποιους εντός και εκτός Ελλάδος) να τελειώσουν αυτό το κομματικό έκτρωμα τον Σύριζα, με την αιτιολογία ότι είναι πολιτικά αναξιόπιστο κι έτσι δεν προσφέρεται πλέον να αναλάβει υπεύθυνα ρόλο στη δημόσια ζωή της χώρας.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ποιος είναι ο ''κουκουλοφόρος'' υφυπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, διάβασε apodytiakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 17:44