Κατ’ αρχήν. Ο Ολυμπιακός, κέρδισε βέβαια τις εντυπώσεις στη ρεβάνς με την Γουλβς (φώτο), αλλά δεν τα πήγε καλά. Αν είναι αποδεκτή η κριτική κι όχι μόνο τα… πρωτοσέλιδα. Πράγματι, ο Ολυμπιακός ήταν καλός, καλύτερος από την αντίπαλο του, αλλά τι να την κάνεις την… καλοσύνη, όταν δεν φέρνει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα, η κάθε ομάδα παίζει για να κερδίσει. Να να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε πολύ ενέργεια, οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, αλλά… Αλλά δεν έκαναν ταμείο. Η αποτυχία. Ο ορισμός της αποτυχίας. Αντιμετώπισαν μια Γουλβς προβληματική, σε κακή μέρα και δεν κατάφεραν να αποσπάσουν την πρόκριση που δικαιούταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη ομάδα είναι εκείνη η οποία με όσο γίνεται μικρότερη απώλεια ενέργειας φεύγει με τη νίκη από το γήπεδο. Δεν έφθασε στο επιθυμητό επίπεδο η ομάδα όταν δεν αξιοποιεί την ανωτερότητα της, αφού στα 90 ξόδεψε όλες τις δυνάμεις της.

Παρακάτω. Κυκλοφορεί στην πιάτσα, αλλά συζητείται και στους σκεπτόμενους οπαδούς της ομάδας, η άποψη πως ο Ολυμπιακός την προσεχή σαιζόν θα πληρώσει την κόπωση των πολλών αγώνων. Σε αριθμό των περισσότερων από κάθε ελληνική ομάδα στο παρελθόν. Ήδη ο πρωταθλητής έχει δώσει 58 παιχνίδια- ρεκόρ σε μια σαιζόν. Λογικό ακούγεται να παίζει η ανησυχία ότι θα επηρεαστεί αρνητικά η ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα.

Μήπως η… υπερκόπωση λειτουργήσει ευεργετικά στον Ολυμπιακό; Αυτό είναι το πιθανότερο! Γιατί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής Μάρτινς έβλεπε όλα τα ματς το ίδιο. Πολύ καλό αυτό, και άξιο συγχαρητηρίων. Δεν έχει ξαναγίνει σε ελληνική ομάδα. Ο προπονητής να μη ξεχωρίζει τους αγώνες, κρίσιμους κι όχι, πρωταθλήματος, κυπέλλου, Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο, με βάση τα ελληνικά μέτρα. Στην Ευρώπη, όμως, παρά την πετυχημένη πορεία του, δεν έχει κερδίσει την πιστοποίηση ότι είναι ομάδα για υψηλώτερες πτήσεις.

Προβλέπεται να ενισχυθεί με τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός, έτοιμους για την ενδεκάδα, με συνέπεια να πάει περίπατο ο φόβος ότι θα παρουσιάσει αγωνιστική καθίζηση ο κορμός της βασικής ενδεκάδας. Ολυμπιακός είναι στο φινάλε, όχι π.χ. Άρης που στηρίχθηκε στους ίδιους και τους ίδιους, και σε… λειψό αριθμό ποδοσφαιριστών. Με τέσσερις, λοιπόν, μεταγραφές μέσα στις προδιαγραφές του Ολυμπιακού, ο προπονητής του θα έχει τα περιθώρια να παρουσιάζει ξεκούραστη και αξιόμαχη ενδεκάδα στα δύσκολα και στα… φαγώσιμα παιχνίδια. 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο καρεκλάς και ο καγκελάς, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης