Είπε πολλά και διάφορα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ το αφεντικό της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Θα σταθώ μονάχα σ’ ένα. Στο γιατί η ΑΕΚ δεν έκανε μεταγραφές. Πιθανόν ο ίδιος ο τίγρης να μην αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα της κουβέντας του. Από μια άποψη η εξήγηση, η απάντηση που έδωσε ο Μελισσανίδης είναι «ιστορικής σημασίας» και αποτελεί μία προκλητική ανατροπή στα ισχύοντα από τους προέδρους των ομάδων.

– Δεν κάναμε μεταγραφές γιατί δεν βρήκαμε τους κατάλληλους παίκτες που χρειαζόμασταν. Όχι και να κάναμε μεταγραφές μόνο για να λέμε ότι κάναμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξόδεψε λεφτά η προεδράρα για να πάρει παίκτες; Άρα, αγαπάει την ομαδάρα!» Έτσι σκέπτεται η εξέδρα που έχει την τύφλα της. Καμία απαίτηση αν η προεδράρα ψώνισε από σβέρκο. Αν τον έπιασαν κορόιδο οι ατζέντηδες. Αρκεί που έδωσε χαρά και οπαδική υπερηφάνεια στο πεινασμένο από …. μεταγραφές λαό της ομαδάρας.

«Όχι, κύριοι, η απόκτηση ποδοσφαιριστή έχει νόημα μόνο αν καλύψει ένα κενό, αν ενισχύσει την ομάδα. Αποτυχία είναι η μεταγραφή μόνον για τις… εντυπώσεις». Αυτό εννοεί ο Μελισσανίδης.

Αν έπαιζε βαθμολογία στις στοχευμένες μεταγραφές, εκείνες που άξιζαν και δικαιολόγησαν την πραγματοποίηση τους, τότε οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι δεν θα έπαιρναν ούτε τη βάση. Πέρα απ’ αυτό. Η επιθυμία για μεταγραφές αναδεικνύει πανηγυρικά την ανευθυνότητα του οπαδού. Που όχι μόνον αδιαφορεί για τις ποιοτικές επιλογές παικτών αλλά και… αξιολογεί τον πρόεδρο ακόμα κι αν πετάει τα φράγκα στο βρόντο. Ακόμα κι αν χρεώνει το ταμείο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Μαρινάκης- Ιβάν Σαββίδης, από την αντιπαλότητα στη συμμαχία, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης