Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Βαρεθήκαμε να το ακούμε από τότε που γεννηθήκαμε. Και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Και δεν μας το λένε, από τότε που γεννηθήκαμε, μόνο οι βαζέλοι. Το επαναλαμβάνουν και οι γάβροι. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ομάδα είναι και η ΑΕΚ. Έτσι θεωρείται και η τρίτη της ιεραρχίας. Ότι και η ΑΕΚ είναι μεγάλη κι αυτή. Σε τι είναι μεγάλες οι μεγάλες μας ομάδες;

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, τέλος πάντων να μην τις αδικήσουμε τις μεγάλες ομάδες μας, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι πράγματι οι τρεις θέσεις στο βάθρο των νικητών τους ανήκουν. Στην κλάψα. Στη διαμαρτυρία. Στο παράπονο. Στην αδικία. Ναι, σ΄ όλα αυτά παίρνουν το μετάλλιο. Και ο κριτής δυσκολεύεται σε ποια από τις τρεις μεγάλες ομάδες μας να δώσει το χρυσό, και σε ποια το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο του… θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει βρωμιά, διαπλοκή, στησίματα, ένα σωρό πουστιές και οι μόνοι που δεν έχουν σχέση είναι οι μεγάλες ομάδες. 

Δεν κέρδισε χθες ο Ολυμπιακός και ο εκπρόσωπος του μίλησε για σάπιο ποδόσφαιρο. Ότι η δημοφιλέστερη ομάδα της χώρας είναι στο κυνηγητό από το παρασκήνιο. Ότι πολεμούν τον Ολυμπιακό που έχει τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη, έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα. Τα περισσότερα κύπελλα. Και έχει το πιο ακριβό ρόστερ.

Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, η πιο μεγάλη από τις μεγάλες ομάδες μας, όμως δείχνει τόσο μικρή στην επίδειξη έλλειψης ψυχραιμίας, αμέσως μετά το 0-0 στην Ξάνθη (φώτο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμα στο apodytiriakias.gr: Η πάσα που έκανε στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης