Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, όχι ο Ολυμπιακός. Το πήρε η ΑΕΚ, αφού το διεκδίκησε με τον ΠΑΟΚ. Και στον τελικό του κυπέλλου θα συναντηθούν, όπως και πέρυσι, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αλήθεια, γιατί ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός κόλπου, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο;

Επειδή ο για επτά χρόνια συνεχώς πρωταθλητής μειονεκτούσε αγωνιστικά και από την ΑΕΚ και από τον ΠΑΟΚ. Το διαπίστωσαν αυτό και συμφωνούν όλοι, ότι πράγματι ο Ολυμπιακός της περιόδου 2017-18 παρουσίασε μία προβληματική ομάδα και ανίκανη να διεκδικήσει τους δύο τίτλους. Γιατί, όμως;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σφραγίδα της «καταστροφής» και της διακοπής του επταετούς σερί προέκυψε για τον Ολυμπιακό με την πρόσληψη του Κοσοβάρου προπονητή Χάσι. Μικρός προπονητής σε μεγάλο μαγαζί. Το Νο1 ποδοσφαιρικό μαγαζί στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός. Και στην πιο κρίσιμη στιγμή της επταετίας Μαρινάκη, όπου η ομάδα χρειαζόταν να μπει στο χειρουργείο, παραδίδεται σε αρχιτέκτονα αμφίβολης αξίας, στον Χάσι.

Δεν φταίει μόνο ο λίγος Χάσι. Είναι και οι αποτυχημένες μεταγραφές. Αγωνιστικά και οικονομικά. Παίκτες που αποκτήθηκαν με περισσότερα χρήματα απ’ όσο άξιζαν και δεν «έδειξαν» τα λεφτά τους στο γήπεδο. Το πιο κακό; Αν τους παραχωρήσει ο Ολυμπιακός, δεν θα πιάσει ούτε μισά των μισών χρήματα που έδωσε.

Ποια θα ‘ναι η συνέχεια; Μία από τα ίδια! Μία ακόμα αποτυχημένη σεζόν, αν βέβαια στον Ολυμπιακό δεν βλέπουν τα χάλια της ομάδας και αναζητούν τα αίτια (;) στον πόλεμο που δέχεται από την… κυβέρνηση και τους ποδοσφαιρικούς εχθρούς της.
………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός που θόλωσε το αφεντικό του Ολυμπιακού, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης