Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε απολύσει υπουργό εν πτήσει. Όταν ο υπουργός ήταν σε κυβερνητική αποστολή στο εξωτερικό κι έμαθε ότι τον χειρούργησε ο πρωθυπουργός μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο. Το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος ήδη αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η απόφαση του μεγαλομετόχου έγινε ενώ ο τεχνικός διευθυντής ήταν στο εξωτερικό, μάλλον για να ξεφορτωθεί ποδοσφαιριστές η εταιρεία, παρά να αναζητήσει άλλους προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας τους, του αφεντικού Αλαφούζου και του πιο στενού του συνεργάτη Νταμπίζα. Η αποτυχία του υπαλλήλου, σύμφωνα με την εκτίμηση του καναλάρχη. Επειδή η ΠΑΕ πλήρωσε, χρεώθηκε συμβόλαια ποδοσφαιριστών επιλογής Νταμπίζα και τον Παναθηναϊκό τον βρίσκεις στο πρωτάθλημα πιο εύκολα αν γυρίσεις ανάποδα τη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο ξαφνικό δεν κρίνεται το τέλος Νταμπίζα. Όσα αναφέρονται στη ανακοίνωση της ΠΑΕ, περί ήθους και εργατικότητας του Νταμπίζα, μοιάζουν με πολυκαιρισμένο γλυκό ταψιού, μπλακλαβά που δεν τρώγεται. 

Στην πραγματικότητα ο μεγαλομέτοχος τα είχε μαζεμένα στον 46χρονο Νταμπίζα, ο οποίος είχε δουλέψει και στο παρελθόν, επί Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, στον ίδιο περίπου ρόλο. Μόλις 5-6 μήνες το 2013 και επανήλθε τον Μάιο του 2018, μάλιστα εξελίχθηκε σύντομα στον ”άνθρωπο του Αλαφούζου στα αποδυτήρια”. Όλοι, από ποδοσφαιριστές έως δημοσιογράφους, αντιμετώπιζαν την επαγγελματική παρουσία του Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό σαν τον απόλυτα εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Δώνης δεν έχει καμιά σχέση με την αποπομπή Νταμπίζα, ούτε καν ρωτήθηκε σχετικά πριν την απόφαση Αλαφούζου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης