Με μια κουβέντα. Τι να την κάνει ο ΠΑΟΚ τη νίκη με την Ομόνοια απόψε, αν βέβαια την πάρει, όπως αναμένεται, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει στην Ευρώπη; Ε, ας την κάνει γλαρόσουπα και να την πιει ο ίδιος. Να κεράσει τον εαυτό του ένα πιάτο που είναι προσβλητικό να το προσφέρει σε επισκέπτη.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι (;) να προχωρήσει τουλάχιστον στους «32» του γιουρόπα. Όχι να πανηγυρίσει μια-δυο νίκες στον όμιλό του. Βέβαια, το ευρωπαϊκό μητρώο του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπει αισιοδοξία, κι αυτό αφορά τη νοοτροπία και την… πολιτική της ΠΑΕ. Να ενδιαφέρεται πρωτίστως και αποκλειστικώς για το πρωτάθλημα. Δικαιολογημένα, μέχρι κάποιο βαθμό, για μια ομάδα στερημένη από ντόπιους τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, όμως, ο ΠΑΟΚ αποτελεί μέγεθος διαφορετικό, μικρή σχέση με το παρελθόν δεκαετιών. Άρα, δεν ταιριάζει αυτό που έγινε το 2018. Να κερδίσει εκτός 4-1 την Μπάτε Μπορίσοφ και στη συνέχεια να χάσει όλα τα ματς στον όμιλο. Και από την Μπάτε 3-1 στην Τούμπα (φώτο), και δύο φορές από τη… Βίντι Ουγγαρίας. Γιατί;

Για να δώσει η ομάδα όλες τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα. Για να μη χάσει πάλι την κούπα. Ναι, αλλά έτσι δεν μεγαλώνει η ομάδα. Και καμιά ομάδα στην Ιστορία δεν πήρε μπόι με τις επιτυχίες της εντός εθνικών συνόρων.

……………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι γεννιώνται για να πεθάνουν στην πείνα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης