Μεγάλη νίκη 4-1 της ΑΕΚ εκτός έδρας επί του Άρεως, ο οποίος, λένε, αγωνίστηκε ελλιπής. Και γιατί η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να βγει στο γήπεδο με ελλείψεις, όχι με ποδοσφαιριστές που χρειαζόταν; Ματς μπαράζ στο πρωτάθλημα ήταν, όχι μια συνάντηση τουριστική και πανηγυριώτικη στα πλαίσια λαογραφικού φεστιβάλ.

Ομάδα κορυφής λογίζεται ο Άρης, κατάφερε να τερματίσει πέμπτος στη βαθμολογία και να πάρει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα play-off. Να ανταγωνιστεί, δηλαδή, τον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Όχι να παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Να τον βλέπεις όπως χθες κόντρα στην ΑΕΚ και να τον λυπάσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ποδόσφαιρο, όμως, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν υπάρχει λύπηση. Δεν βλέπει κανείς παιχνίδι για να δικαιολογήσει κανέναν, να τον λυπηθεί, λες και παρακολουθεί ταινία στο σινεμά, και ο πρωταγωνιστής, κάποιος φουκαράς βιοπαλαιστής της ζωής, υποφέρει από την αδικία της… πουτάνας κενωνίας.

Αυτό, όμως, είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Μοιάζει μελόδραμα ελληνικής ταινίας, όπου ο φτωχός και τίμιος νέος αγάπησε την πλούσια, αλλά δεν του τη δίνει ο πατέρας της.

Ελλιπής για μια φορά ακόμα ο Άρης. Με ποιο δικαίωμα η εν λόγω ανώνυμη εταιρεία να κατεβάζει το επίπεδο στο ποδοσφαιρικό προϊόν; Να έχει βάλει τρία γκολ η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη (φώτο) και να κυνηγάει το τέταρτο. Να κάνει η ΑΕΚ το 4-1 και ο Άρης να αμύνεται για να μη φάει το πέμπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγαν στο θέατρο και είδαν παράσταση από ελλιπή θίασο. Τι είναι αυτό; Τρεις και τέσσερις ρόλους τους έπαιξαν η ταξιθέτρια, ο ηλεκτρολόγος του θεάτρου, η ταμίας και ο παρκαδόρος.

”Αυτό που συμβαίνει στον Άρη δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο”. Βαρειά κουβέντα. Την είπε ο Γερμανός προπονητής του Άρεως αμέσως μετά την ήττα 4-1 από την ΑΕΚ. Μετέφρασε κανονικά ο διερμηνέας, αλλά την ατάκα δεν την πήραν πρέφα τα μέσα στο διαδίχτυο και την αγνόησαν. Ίσως γιατί δεν κατάλαβαν τι είπε ο Μιχαέλ Ένιγκ.

Εξήγησε στη συνέχεια ο Γερμανός με πολύ επίσης νόημα κάθε του πρόταση:

– Δεν έχω εναλλακτικές λύσεις, όπως ο συνάδελφος της ΑΕΚ.

Τέλος, ο Ένιγκ έδωσε τη χαριστική στον… μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης:

– Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, κάποιοι έπαιζαν τραυματισμένοι, αξίζουν τον σεβασμό.

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο Μητσοτάκης θα μας τρελάνει με τις… γυναίκες, διάβασε apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης