Η παρτίδα δεν τελείωσε, τώρα μόλις αρχίζει. Η πρωταθλήτρια 2018 ΑΕΚ έμεινε εκτός κόλπου το 2019, μάλιστα πολύ ενωρίς, όμως η κούπα του κυπέλλου είναι αρκετή να την αποζημιώσει. Το χθεσινό 3-0 με τον Ατρόμητο την φρεσκάρει και ψυχολογικά την σπρώχνει για μια τρίτη στη σειρά παρουσία στον τελικό. Το 2017 και το 2018 έχασε το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε διεκδικεί στα ημιτελικά κι αυτός την πρόκριση στην Τούμπα από τον Πανιώνιο.

Όλα εξελίχτηκαν ωραία κι εύκολα για την ΑΕΚ με Ατρόμητο. Μα, τόσο άνετα βγήκε η δουλειά, λες και το παιχνίδι ήταν… αδιάφορο για τους αντιπάλους. Και, τελικά, προέκυψε πρόκριση πανηγυρική και… χρήσιμη για την ΑΕΚ. Η μεγάλη ευκαιρία σε ομάδα να δει κατάμουτρα τις όποιες αδυναμίες της είναι στη νίκη, όχι στην αποτυχία, όπου κυριαρχεί η τύφλωση και, βέβαια, η απουσία ψυχραιμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έγινε άλλη ομάδα η ΑΕΚ με το 3-0. Δεν άφησε πίσω της τις όποιες ανεπάρκειες, επειδή την βοήθησε ο Ατρόμητος να φτάσει σε μια μεγάλη πρόκριση. Είναι η ΑΕΚ που ρετάρησε στο πρωτάθλημα, που δεν δικαίωσε την παρουσία της στους ομίλους του champions league.

Τι, αλήθεια, συνέβη και ο Ατρόμητος εμφανίστηκε τόσο cool, τόσο ευάλωτος κόντρα στην ΑΕΚ; Σε καμιά περίπτωση και ούτε στιγμή έδωσε την εικόνα ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ότι είναι ο εφιάλτης της ΑΕΚ, με τις δυο νίκες στο ΟΑΚΑ. Γιατί, λοιπόν, ο Ατρόμητος, σε αποφασιστικό αγώνα που πιθανόν ανοίγει πόρτα σε αγωνιστική διάκριση, πήγε απροετοίμαστος; Στο ποδόσφαιρο συνήθως δεν υπάρχουν απαντήσεις αξιόπιστες. Απλά είναι το παιχνίδι που προσφέρεται σε… ερωτήσεις.

”Ξεχάστε τον Ουζουνίδη!” λέει ο Χιμένεθ, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης